https://www.facebook.com/karaelmastv67/videos/456318061782582/

https://www.facebook.com/karaelmastv67/videos/647013916133896/

 

Zonguldak'ta korona virüse rağmen çöplerden geçimini sağlamaya çalışan insanlarımız var. Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Fatih Mahellesinde çöp karıştırırken Karaelmas TV tarafından görüntülenen engelli olduğu öğrenilen Eşref Birinci, İstanbul'a gideceğini söyledi.

Zonguldak'ta kaldığı evdeki arkadaşının korona virüs nedeniyle rahatsızlandığını ifade eden Eşref Birinci, çöplerden yiyecek ve 2 yaşındaki bebeğe başta olmak üzere kıyafet aradığın söyledi.

 

Zonguldak'ta dev yatırım! Terakki Mahallesi'nde mega proje başlatıldı! Zonguldak'ta dev yatırım! Terakki Mahallesi'nde mega proje başlatıldı!

Kozlu İlçesi’ne bağlı Fatih Sitesi Mahallesi’nde bir vatandaşın çöp konteynerini karıştırması üzerine yoldan geçen diğer vatandaşların tepkisiz kalması bazı duyarlı vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Konteyneri karıştırarak giyecek bir şeyler aradığı görülen vatandaşın salgını hiçe sayarak bir şeyler bulmaya çalışmasına üzülen vatandaşlar marketten istediği şeyleri alırken giyecek kıyafet te ayarlandı.

Kaldığı yeri Çaycuma'nın bir köyü olarak söylediğinden ve çelişkili ifadeler kullandığından her gün yiyecek verilebilmesi yönündeki vatandaşın girişimi sonuçsuz kaldı.