Nas'ın Tahsin Erdem için söylediği "Doktor asistanlarından mı bahsediyor anlamadım? Keşke bir bilene sorup daha detaylı bilgi alsaydı. Yasayla kanunla olan işler bunlar. Ben kendisini fazla ciddiye almadım. Onun boyunu aşar bu işler" sözlerine tepki geldi.

Murat Sesli; "Kdz. Ereğli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz!" Murat Sesli; "Kdz. Ereğli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz!"

Şerafatiin Nas’ın halen Muhtarlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı olduğunu hatırlatan vatandaşlar; “Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmuş birinin bugün Tahsin Erdem’in projelerini eleştirmesini tabi ki manidar buluyoruz. Bu Şerafettin Nas, yanında çalışan Melike Erdegör isimli sekreteri yıllardır sigortasız ve düşük ücretle çalıştırdı. Bu basına da yansıdı. Bugün birileri tarafından Tahsin Erdem ile ilgili kasıtlı ve yanlı yapılan haberlere çanak tutuyor” dedi.

“MUHTARLARLA ARAMIZA KİMSE GİREMEZ”

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem yapılan haberlerle ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Muhtarlarımla benim arama kimse giremez. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Bizim muhtarlarımızı yok sayma gibi bir düşüncemiz olabilir mi? Biz 19 Mahalleye 19 asistan vereceğiz derken, ihtiyaç sahibi olan insanlarla belediye arasında köprü olacak belediye çalışanlarından bahsediyoruz. İhtiyaç sahibi insanlar belediyeye gelmeden bizim çalışanlarımız onların evine gidecek. Yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine yapılacak. Hiçbir ihtiyaç sahibi insanımız mağdur edilmeyecek! Çünkü bugün geldiğimiz noktada tüm Türkiye'de olduğu gibi maddi inkansızlıklarla boğuşan vatandaşlarımız var. Açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen, mahkum olan insanlarımız var. Bunlara sürekli balık vermektense, onlara balık tutmasını öğreteceğiz. Bunları da bu asistanlarla yapacağız. Bu asistanlarımız mahalleleri adım adım bilecek nerede ihtiyaç sahibi varsa tespit edip her an bu vatandaşlarımızın yanında olacak. Tabi ki bunu da muhtarlarımızla yapacağız. Muhtarlarımız bizim göz bebeğimiz. Bu haberler kasıtlı yapılan haberlerdir. Muhtarlarımız ile bugün bir toplantı yaptık. Çok güzel bir toplantı oldu. Her Muhtarımıza eşit mesafade olacağız. Muhtarlarımız ile koordine olarak çalışacağız!” dedi.