Meteorolojiden bir uyarı daha... Kuvvetli geliyor! Meteorolojiden bir uyarı daha... Kuvvetli geliyor!

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ile Belediye Başkanları Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bu defa da Ankara'da yetkili isimlerle bir araya gelen Vekiller ve Belediye Başkanları Zonguldak'ın meselelerine çözüm arıyor.

Gündemde olan dere ıslahı hakkında Devler Su İşleri Genel Müdürü Mevlüt Aydın ile ve Kozlu-Kilimli ilçelerine nıter atanması ile ilgili de görüşen Zonguldak heyeti sorunları halletme yönünde istişarelerde bulunduklarını ifade ederek çok yakın sürede bu işlere çözüm bulunacağını ifade ettiler. 

Belediye Başkanları ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından şu görüşleri paylaştılar. "Zonguldak Milletvekilimiz Sn Polat Türkmen, Zonguldak Belediye Başkanımız Sn Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanımız Sn Ali Bektaş ile birlikte Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Sn Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek, ‘Dere ıslahı’ ile ilgili istişarelerde bulunduk".

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun: "Zonguldak Milletvekillerimiz Sn Hamdi Uçar, Sn Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanımız Sn Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanımız Sn Ali Bektaş ile birlikte Adalet Bakanımız Sn Abdülhamit Gül ‘ü makamında ziyaret ederek , İlçemize Noter açılması talebimizi ilettik".