Önceki gün İMZA sitemizde yazdığım "Ya bu partiyi toparla, ya da öptüm seni" başlığı altındaki köşe yazım olay oldu ve büyük bir ses getirdi. Başta İl Başkanı Varol Demirköse olmak üzere bir çok partili vatandaş şahsımı aradığı gibi köşe yazısının altına da çok tepki dolu sözlerle yorum yapıldı.

Bu da gösteriyor ki yazdığım yazının ve parti hakkındaki yaptığım doğru yorumlar etkili oldu ve bazı partililer de duyarsız kalmayarak yayınlanmak üzere şu görüşlere yer verilmiş. 

MHP'li yetkililerin bunları dikkate almalarını gerçekten önemlidir.

Bu önemli yorumları değiştirmeden aynen yayınlıyorum. 

KIZKIN ÜLKÜCÜLER (3 Şubat 2020)

Sayın imza yetkilisi MHP’yi bu alçaklığı bu ihaneti yapan bu iki yeğen bunlara ne yetkisi verecen de düzeltecekler, maddi durumları düzeldi daha ne yapsınlar bu iki ihanetçi ancak iki topuklu 3 bunlar partiden ve üyelikleri iptal olmadıkça bu isler düzelmez. Şimdi veya sonra 3cü bayan ikisi yeğen parti girişinde panoya isimleri yazılacak. 50 yıllık tarihinde böyle ihanet görülmedi.

Ankara bu iki ihanetçiye sahip çıkan iki kişide deşifre edilecek sonu nereye giderse gitsin bunlar özellikle vekil olanı partiyi yönetme sevdasından vazgeçecek, bu iki yeğen yarın onlarda satarlar yapacak bir şeyleri kalmadı MHP kimliğinden başka oda giderse yargı yolu açılacak biliyorlar her türlü dolaplar bunlarda. Sabırla bekleyeceğiz MHP’yi ülkücüler yönetecek soytarılar değil. Yüz yüze görüşme zamanı da gelecek bu yüzsüzlerle.

HAMDİ AYAN'A "BU SENİN ESERİN."

ÜLKÜCÜYÜZ 3 Şubat 2020

Hamdi Ayan ve sonrası sadece yönetim listesine bakmak yeterli bence adam resmen lidere küfür hakaret ediyor facede. Hanımı il yönetiminde adam İP’ e oy istiyor, il yönetiminde üye olmamış il sekreteri il toplantıyı 5 kişiyle yapıyor. Haftanın bir günü hamam donduruyorlar kek pasta günü il başkanına özel il Başkanlığı seçimi alınacak. Hamdi yine aday yapılacak. Her yerde olay bundan ibaret. Ülkücü kalmadı mı partide. Hamdi gittin BBP’ de bize karşı siyaset yapan birini tavsiye edip getirdin aha bu senin eserin gurur duy. Yok oldu Ülkücüler.

 

VATANDAŞ "BU KŞİ PARTİYİ TOPARLAYAMAZ"

VATANDAŞ 4 Şubat 2020

Ya bu kişi partiyi toparlayamaz, her şeyi kendisinin üstünde görüyor, ben varsa varım diyor parti yükselecekse bu kişi partiden elini çekmelidir. Hamdi Ayan partiden elini çek şahlanış başlasın..

 

ZBEÜ ile MİA Teknoloji A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı ZBEÜ ile MİA Teknoloji A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı