Kapuz plajı ne zaman açılacak? İşte tarih Kapuz plajı ne zaman açılacak? İşte tarih

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, içinde bulunduğumuz Korana Covit  19 virüsünün yok edilmesi ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşantılarını devam ettirebilmesi yönündeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Bu anlamda da sık sık caddeye-sokağa çıkarak bire bir Korana sıkıntısını vatandaşların yüzüne söyleyerek uyarıda bulunuyor. Ve son günlerde artan tehlikenin ve ölüm oranlarının artmasının endişe boyutlarına vardığı konusunda tedirginliğini dile getiriyor.

Vali Mustafa Tutulmaz, 16 Kasım tarihinde  koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Gazipaşa Caddesi’nde yaptığı denetlemede, belirlenen kurallara hassasiyetle uyulması yönünde vatandaşlarımıza yapıcı uyarılarda bulunarak uyulması gereken 3 ana kuralı hatırlatarak “Maske-Mesafe-Temizlik” kuralının titizlikle yerine getirilmesi durumunda salgının kontrol altına alınacağını ve bu ölümcül virüsü el birliği ile yeneceklerini bildirerek çok dikkatli olunmasını istedi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Sayın Vali Tutulmaz’ın daha önce de Covit 19 virüsü hakkında yaptığı uyarılar ile ilgili haberlerini yine bu sütunlarda ele almıştık ve aradan geçen uzun süreye rağmen aynı sıkıntılar devam ettiğine göre demek ki, tedbirlere uyulmamış olacak ki, 1 seneye yaklaşan bu KORANA belasından kurtulamadık.

O halde özellikle bu kış çok önemlidir. Griple birlikte gelmesi muhtemel bu virüsü inşallah çok daha tedbirli olarak hayatımızdan inşallah çıkarmak birinci derecede hedefimiz olmalıdır. Sayın Valimizin bu yöndeki çalışmaları da takdire şayandır. Sağlık gibisi yok.

Fotoğraflar Konuşursa; Haber-Yorum Mustafa Emen