Tünel İnşaatında Korkunç Kaza! Tünel İnşaatında Korkunç Kaza!
  • İMZA Gazetesini ziyaret eden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Havaalanı ve Filyos sahil yolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak-Kilimli sahil yolunun bu sene sonunda biteceğini hatırlatan Vali Tutulmaz, Kilimli-Filyos yolunun yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını hatırlatıp, "Kilimli-Filyos sahil yolu Zonguldak'ın olmazsa olmazı. Geldiğimden beri bu yolun yapılması gerektiği üzerinde duruyorum. Cumhurbaşkanımıza konu iletildi. Kendisi de bir yerinden başlanması talimatını verdi. Ancak sel, heyelanlar derken gündemimiz değişti. İnşallah en kısa sürede Kilimli-Filyos yolu projesi başlayacak. Kilimli-Filyos yolu olacak" dedi.
  • Zonguldak Havaalanının çok iyi gittiğini ifade eden Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, "Zonguldak Havaalanının sorunu kalmadı. Yolcu sayısı çok iyi gidiyor. Havaalanı terminalinde sadece yolcu geliş gidişini rahat sağlamak için yeni apron yapılma gereği doğdu. Ulaştırma Bakanlığına konuyu ilettik. Bu yıl sonuna kadar olacak" dedi. 
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İmza Gazetesi'nin Kozlu merkez ofisini ziyaret etti. Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ile birlikte ziyaret eden Vali Tutulmaz'ı İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav ile birlikte İmza Gazetesi Köşe Yazarı Abdullah Demir, emekli öğretmen Burhan Yardımcı, BEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejat Demircan ve Rıfkı Bilgin ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Zonguldak Havaalanı ve Filyos sahil yolu konusunda istişarelerde bulunuldu. Fİlyos sahil yolunun yapılmaması durumunda Zonguldak kent merkezindeki işsizliğe, Ereğli-Alaplı dahil Zonguldak civarındaki yatırımcıya faydasının olmayacağının dillendirilmesi üzerine Vali Tutulmaz, "Geldiğimden beri Kilimli-Filyos yolunun önemine vurgu yaptım. Bu yol olmazsa olmazı Zonguldak'ın... Cumhurbaşkanımız son gelişinde kendisine de bizzat arz ettik. Kendisi de bir yerinden başlanması talimatını verdi. Ancak sel, heyelanlar derken gündemimiz değişti. İnşallah en kısa sürede Kilimli-Filyos yolu projesi başlayacak. Kilimli-Filyos yolu olacak" dedi.  Zonguldak Havaalanının sorununun kalmadığını ifade eden Vali Tutulmaz, "Sadece bir tepenin bir bölümünden bahsediliyor. O da önemli değil. Zonguldak Havaalanının sorunu kalmadı. Yolcu sayısı çok iyi gidiyor. Havaalanı terminalinde sadece yolcu geliş gidişini rahat sağlamak için yeni apron yapılma gereği doğdu. Özel idare olarak ve havaalanı şirketi olarak ödenek ayrıldı. Ulaştırma Bakanlığına konuyu ilettik. Bu yıl sonuna kadar olacak" dedi.  Zonguldak Havaalanının nasıl bir süreçten geçtiğini anlatan Çaycumalı emekli öğretmen Burhan Yardımcı, "Havaalanı sürekli kapatılıp açıldı. Sağlıklı bir şekilde uzun süre uçuşlar bir türlü sağlanamadı. Allah razı olsun sizlerden ve devletimizden havaalanımızı sorunsuz uçulur hale getirdiniz. Bölgemiz için bu çok önemli" dedi.  BEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejat Demircan ile İmza Gazetesi köşe yazarı Abdullah Demir de Vali Tutulmaz'a çalışmalarını takip etmekte zorlandıklarını ifade ederek, başarılarının devamını diledi.