Japonya'da yaşayan Zonguldaklı işadamı Murat Ensici, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda ah çekti.

Yıllarca Zonguldaklı siyasilere ve valiler başta olmak üzere bir çok bürokrata 'Beni kullanın' diyerek Zonguldak'a hizmet konusunda adeta yalvaran Murat Ensici, kentten ses çıkmayınca bir projesini daha başka il üzerinden gerçekleştirdi.

Dolmuşlara zam gelecek mi? İşte cevabı Dolmuşlara zam gelecek mi? İşte cevabı

Projelerinin genellikle maddi boyutunu kendisi karşılayan Murat Ensici'nin yıllardır tek isteği Zonguldak'tan sözünün eri olan siyasi, bürokratik ve belediye başkanı muhatap. 

 

Japonya'da yaşayan Zonguldaklı işadamı Murat Ensici'nin sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şu şekilde:

UYAN ZONGULDAK ‘IM! AH ÇEKMEMEK ELDEMİ!!!! RİZE’MİZİ TANITACAĞIZ.

KİLİM SERGİMİZLE BİRLİKTE RİZE TÜRK TELEKOM GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI RİZE ÇAYINI VE RİZE ÇAY BAHÇELERİNİN İŞLENDİĞİ RESİMLERİDE SERGİLEYECEĞİZ.AYRICA RİZE ÇAYINI GELEN MİSAFİRLERMİZE İKRAM EDECEĞİZ. RESİMLERİN HAZIRLANMASINDAKİ DESTEKLERİNDEN DOLAYI 23.DÖNEM TBMM BAŞKANI VE HEMŞERİMİZ SAYIN KÖKSAL TOPTAN‘A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. AYRICA AKP 24-25-26 DÖNEM RİZE HASAN KARAL ABİMİZİN HEDİYE ETTİĞİ RİZE ÇAYINI MİSAFİRERİMİZE İKRAM EDECEĞİMİZ İÇİN HASAN ABİYEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇALIŞMAK HUZUR VERİYOR! Bugün oğullarımla birlikte sergi hazırlığımızı yaptık. Gazeteci dostumuz sergimizin röportajı için geldi. 1 ton’dan fazla kilimi taşıdık.Çalışmak ter atmak kadar güzel şey yok.Tavsiye ederim boş laf yapmak için ne zaman nede derman kalmıyor o yönündende kardayız!