Mazbata töreninin ardından AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Aynı davaya inandığım kıymetli büyüğüm, saygıdeğer genel başkanımız, il başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Genel Merkez Bizleri Zonguldak'ımıza vekil olarak görevlendirdikleri için aday gösterdiği için huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum”dedi. 

Milletvekili Çolakoğlu ise halkın AK Parti’yi birinci parti yaptığımı ifade ederek,”halkımız bugün sandıklara gidecek halkının kullandığı ve AK Parti yine Zonguldak'ta birinci parti yaptı. Bununla beraber cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde önde bitirdik”dedi.

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt ise, “Dokuz Nisan'dan on dört Mayıs'a kadar olan süreçte gerçekten çok yoğun bir süreç yaşadık. Gerek ilçe başkanlığın içerisinde gerekse adaylık süresince ana kademe yöneticilerinde, gençlik kolları yöneticilerimize değerli eşimle, değerli konuklarıma çok teşekkürlerimi iletiyorum”şeklinde konuştu.

Avcı; ‘Türkiye kazandı’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “
Dört yaşında Refah Parti il başkan yardımcısıyla başladı. Bir de bugüne kadar da aynı ideal birlikteliği sahip olduk. Aynı davaya inandığım kıymetli büyüğüm, saygıdeğer genel başkanımız, il başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Genel Merkez Bizleri Zonguldak'ımıza vekil olarak görevlendirdikleri için aday gösterdiği için huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Ve aynı zamanda seçim kampanyası süresince gerek il başkan, il teşkilatlarımız gerek ilçe teşkilatlarımız, belde ve mahalle teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Tüm temsilcilerimize ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, bütün kardeşlerimiz ve kapı kapı gezerek çalınmadık, kapı bırakmayan, sıkılmadık, ev bırakmayan tüm AK Parti'mize gönül vermiş hanımefendiye, beyefendilere burada huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine ayrıca seçim günü seçim sandık başında büyük bir teyakkuzla sandığına sahip çıkan ilk sandık yürüyüşü kardeşime teşekkür ediyorum. Yine hakikaten kendi yakın aileme ve akrabalarıma ve özellikle de ciddi anlamda görsel hazırlıklarla beraber efendim çok yakın kardeşim Mustafa Kemal Avcı'ya hassaten buradan teşekkür etmek istiyorum. Malumunuz şu anda on dört Mayıs'ta gerçekleşen seçimimiz yüzde seksen katılımla yani olağan  İsraf  olmayan bir katılımla milletimizin iradesini gayet düzgün bir şekilde tecelli ettiği bir seçimler oldu. Ve seçimler gayet huzurlu, neşeli  şekilde geçti. Bu anlamda aziz ve asil Türk halkımıza, Türk milletimize teşekkür ediyoruz. Tabii bu seçimin bir Birinci tur seçimlerde Zonguldak, Zonguldak mı kazandı? Ve bunun dışında yine Türkiye'ye kazandı. Seksen beş milyon hakketen Türk vatandaşlarımız kazandı. Ve bu seçimlerin öncelikli Zonguldak'ımıza Zonguldaklı olarak ilçemize, memleketimize hayırlara Allah'tan niyaz ediyoruz”dedi.

Çolakoğlu; ‘Ülkemiz ve İlimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz’

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu,“Öncelikli olarak on dört Mayıs seçimini atlattık. Gerçekten Zonguldak'ımız AK Parti anlamında bir teveccüh gösterdi. Ben öncelikli olarak bütün Zonguldak halkına çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii ki seçim boyunca gerçekten bizler özverili bir şekilde bugüne kadar çalışan Il teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, il genel meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza da gösterdikleri bu fedakar çalışmadan dolayı da tekrar onlara bir teşekkür etmek istiyorum. Bununla beraber halkımız bugün sandıklara gidecek halkının kullandığı ve AK Parti yine Zonguldak'ta birinci parti yaptı. Bununla beraber cumhurbaşkanımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde önde bitirdik. Ve bizler inşallah yirmi sekiz Mayıs'ta da aynı şekilde yine de ulaşacağımıza eminiz. Tabii ki bizlere yirmi yedinci dönem milletvekilliği nasip oldu. Bununla beraber yirmi sekizinci dönemde bizi tekrar milletvekili listelerine yazan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Başkanımız Erkan Kandemir'e ve bütün genel merkeze çok çok teşekkürlerimi burada bulunmak isterim. Değerli arkadaşlar, bizler AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bütün milletvekillerimiz kesinlikle hiçbir zorluğa bakmadan, Zonguldak için hizmet yapmaya çalıştılar. Evet, bugün de inşallah yirmi sekizinci dönemde de Muammer Avcı vekilimiz hem beraber hizmet yapmak bizlere nasip oldu. Bizler Zonguldak için bununla beraber ülkemizin, ilimiz, millet meclisinde elimizden gelen elimizden gelen bütün gayreti göstererek biz Türkiye'yi, Türkiye yüzyılına inşallah taşıyacağız. Başımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece durmak yok, yola devam diyeceğiz. Doğru adam ve doğru zaman. Değerli arkadaşlar”

Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu Zonguldak'ta İkinci Genel Ticaret Fuarı başladı! Yerel ekonomi için can suyu

Bozkurt; ‘Destek veren herkese teşekkür ediyoruz’

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, “otuz Nisan'da cumhurbaşkanımızın da genel merkezimizin takdirleriyle milletvekili adayı olarak gösterildik. Dokuz Nisan'dan on dört Mayıs'a kadar olan süreçte gerçekten çok yoğun bir süreç yaşadık. Gerek ilçe başkanlığın içerisinde gerekse adaylık süresince ana kademe yöneticilerinde, gençlik kolları yöneticilerimize değerli eşimle, değerli konuklarıma çok teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten bu süreçte bizlere fazlasıyla sahip çıktılar. Bunun da farkını inşallah sandıklarda gösterdik. Inşallah  yirmi sekiz Mayıs inşallah külliyede huzurumuz daha da taçlanacak.Inşallah bundan sonraki aşamada da bölgemize, Alaplı'mıza, Zonguldak'ımıza, tüm ilçelerimize gerek Herkese çok teşekkür ediyorum”diye konuştu.