Hakan Kutoğlu Tokat depremini yorumladı! Hakan Kutoğlu Tokat depremini yorumladı!

Zonguldak Havalimanı sosyal medya hesabından, Zonguldak Havalimanının geliştirilmesi için 15 Mayıs Cuma günü Zonguldak'a gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu'na mesaj yazılması çağrısında bulunuldu.

Zonguldak Havalimanının bu duruma gelmesinde kamuoyu desteği ve bilgilendirme açısından önemli destek veren sosyal medya sayfası, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu'nun direk hesaplarını da paylaştı

Yurt içi ve yurt dışı mesajların gönderilmeye başlandı.

 

Şu çağrıda bulunuldu;

 

》İlimize ziyaret için gelecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu'na, şahsi sosyal medya hesaplarından hava limanımızın geliştirilmesi için gerekli gördüğünüz düşüncelerinizi aktarmanızı siz değerli takipcilerimizden rica ediyoruz.

》Birlikte hareket edebilirsek, meydanımızın gelişimindeki düşüncelerimizin kendilerine ifade edilmesi umarız fayda sağlayacaktır.

》Attığınız mesajları Direkt Mesaj bölümünden bizlere de yollarsanız seviniriz. Desteklerinizi bekliyoruz.

Aşağıda örnekledigimiz basliklardaki konulari da bu şekilde kopyalayip gönderebilirsiniz.

1-Sayın bakanım,
Bu havalanı bölge turizmi ve Filyos Projesi için çok önemli. Lütfen burayı büyütün ve geliştirin.

Sayın bakanım,
2-Yurt dışında en fazla gurbetçisi olan Zonguldak'ın pisti kısa ve dar olduğundan büyük uçaklar inemiyor ve gurbetçi pahalılıktan buraya gelemiyor. Lütfen pistimizi 2400 metreye uzatın ve 45 m ye genişletin.

3-Sayın bakanım,
Almanya'da nesillerimizin kaybolmaması çok önemli. 3 ve 4.Neslin buraya gelmesi için uçak çok ve ekonomik olmalı. Ama pist kısa ve dar oldugu icin gelmiyorlar.

4.Sayın bakanım,
Almanyada 1.Nesil yaşlıların çoğu tekerlekli sandalyede. Ankara-İstanbul onlara zor geliyor. Dua alırsınız. Burayı lütfen uzatın ve genişletin.

 

Facebook: https://www.facebook.com/akaraismailoglu/

 

Twitter: https://twitter.com/akaraismailoglu?s=09

 

 

Instagram: https://instagram.com/akaraismailoglu?igshid=91fnxwohndae

 

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu'na nesaylar atılmaya başlandı.