Meteoroloji’den Batı Karadeniz’e gece uyarısı! Dikkatli olun… Meteoroloji’den Batı Karadeniz’e gece uyarısı! Dikkatli olun…

Zonguldak'ın sevilen ve saylan gazetecilerinden Ahmet Öztürk, çalıştığı TTK'dan bayramın birinci gününe denk gelen doğum gününde emekli oldu. Üç mutluluğu bir arada yaşadığını söyleyen Ahmet Öztürk'e Enerji Bir-Sen Zonguldak şubesi tarafından plaket takdim edildi.

 

Ahmet Öztürk, kendi https://ztrkhaber67.blogspot.com/ sitesinde duygularını şöyle paylaştı:

"Dile kolay tam 34 yıl hizmet verdiğim Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi İstatistik Şefliğinden bugün itibarı ile emekli oldum.

Bugün üçlü mutluğu bir arada yaşıyorum. Birincisi bugün bayram, ikincisi bugün benim doğum günüm ve üçüncüsü de severek çalıştığım kurumdan emekliliği hak etmem.
Bu üçlü sevincime Enerji Bir-Sen Zonguldak şube yönetim kurulu üyesi Sami Ören Bey ve Üzülmez Şube Temsilcisi Memiş Öner bey ortak oldular. Emekliliğim nedeniyle apartmanımıza kadar zahmet edip plaket takdim ettiler ve doğum günüm nedeniyle hediye verdiler. Kendilerine Teşekkür ederken, Korana virüsü nedeniyle vedalaşamadığım Müessese Müdür ve yardımcıları ile tüm Şube Müdürlerine, İşletme Müdürlerine, Yıllarımı beraber geçirdiğim mesai ve iş yeri arkadaşlarıma, Bizde emeği bulunan çaycısından, iş yeri hekimlerine ve buradan teker teker yazamadığım Tüm Dostlarımdan Helallik istiyorum. Hakkınızı Helal edin."