Muhtarlara zor karar! Kamu mu muhtarlık mı? Muhtarlara zor karar! Kamu mu muhtarlık mı?

Üç farklı Bakanlık bünyesinde yeni 1.153 kamu personel alımı Mayıs ayı başvuruları alınıyor. Başvuruları alınacak ve devam eden iş ilanlarına ve tüm detaylara bu yazımızdan erişim sağlayabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bin 153 kamu personel alımı açıklandı. Başvuruları devam eden ve başlayacak tüm ilanlara dair detayları ve süreci İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu haberimizde hazırladık. İşte üç Bakanlık için 4 farklı kamu iş ilanı süreci ve tüm detayları:

Kamu personel alımı kontenjanları

Ticaret Bakanlığı 100 memur alımı (13 Mayıs), Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 sözleşmeli personel alımı (9 Mayıs), Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alımı (13 Mayıs), Milli Eğitim Bakanlığı 750 müfettiş yardımcısı alımı ( 16 Mayıs - 27 Mayıs) yapılacak. İşte kurumlar bazında tüm detaylar:

Ticaret Bakanlığı 100 memur alımı

Ticaret Bakanlığı bünyesinde Genel İdari hizmetler “GİH” sınıfı 8 ve 9. derece kadrolar için 100 memur alımı yapılıyor. Başvuru süreci online olarak devam ediyor. En düşük 10 bin 274 TL maaşla olmak üzere 100 kadroya başvurular 13 Mayıs’a kadar sürecek. 100 ticaret müfettiş yardımcısı alımı için adayların 4 yıllık hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olması gerekiyor. Diğer tüm detayları bu haberimizden hemen erişim sağlayarak inceleyebilirsiniz..
  • Tıkla HEMEN İNCELE! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 sözleşmeli memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde 4/B sözleşmeli 149 yeni memur alımı yapılıyor. Branşlar bazında ise 82 temizlik personeli, 64 şoför, 3 bahçıvan kadrolarında olmak üzere başvurular KPSS 55 puan şartı ile devam ediyor. Süreç 9 Mayıs’ta sona erecek. Unvanlar bazında mezuniyetler ise şu şekildedir: 14 Şoför alımı için 2 yıllık önlisans Otobüs Kaptanlığı, Otobüs Şoförlüğü (Kaptanlık), 40 Şoför alımı için Lise ve dengi okul, 10 Şoför alımı için Lise ve dengi okul, 82 Temizlik Personeli alımı için Lise ve dengi okul, 1 Bahçıvan alımı için 2 yıllık önlisans Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği bölümünden ya da herhangi bir önlisans mezunu, 2 Bahçıvan alımı için ise Tarım veya Ziraat Meslek Lisesi mezunu olmak ya da Lise ve dengi okul mezunu olmak gerekmektedir. Hemen aşağıdaki bağlantıdan tüm detaylara erişim sağlayabilir ve okuyabilirsiniz.
  • Tıkla HEMEN İNCELE! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli memur alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 154 kadroya sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Adaylar mimar, mühendis, tekniker, teknisyen ve şehir plancısı kadroları için başvuru yapabiliyor. Süreç 13 Mayıs’a kadar devam edecek. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar aşağıdaki haberimizde yer alan bölümler çerçevesinde başvuru yapabiliyor. Hemen aşağıdaki haberimizden gerekli tüm detaylara erişim sağlayabilir.
  • Tıkla HEMEN İNCELE! 
MEB 750 müfettiş yardımcısı alımı Milli Eğitim Bakanlığı MEB bünyesinde kurum için 750 kadroya müfettiş yardımcısı alımı yapılacak.  25 farklı branşta adayların başvuru yapabileceği ilana dair süreç 16 Mayıs’ta başlayacak. Adaylar başvurulara dair tüm detayları ve başvuru sürecini hemen aşağıdaki haberimizden inceleyebilir.
  • Tıkla HEMEN İNCELE!