Türkiye A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montello ile 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montello birlikte basına açıklamalarda bulundular.

Kilimli ve Alaplı tamam! Son takım kim olacak? Kilimli ve Alaplı tamam! Son takım kim olacak?

“Aynı istikrarı Milli Takım için bekliyoruz”
Mehmet Büyükekşi: "Montella, hem teknik adamlık başarısıyla hem de saha dışındaki tutumuyla kendisine sevgi, saygı duyulmasını sağladı. Buradan gittikten sonra da burayla alakalı övgü dolu açıklamalar yaptı. Şimdi de aynı istikrarı milli takım için göstermesini bekliyoruz. Bu görev, son derece saygın ve anlamlı bir görev."

“Biz geldiğimizde Kuntz ile bir anlaşma vardı”
Mehmet Büyükekşi: "Biz geldiğimizde Kuntz ile yapılan bir sözleşme vardı. Biz de istikrar açısından, bazı tepkilere rağmen Kuntz ile devam etme kararı aldık. Ermenistan maçından sonra da hocayla devam edeceğimiz yönünde açıklamalarda bulundum. Japonya maçından önce de aynı şeyi söyledim. Yerli veya yabancı hoca olarak aklımızdan biri geçmedi. Ama maç sonrasında hocamızın, futbolcuları kamuoyunun önüne atacak şekilde suçlayıcı ifadeleri ve 'bana kimse sahip çıkmıyor' gibi şanssız bir açıklaması oldu. Bunun futbolcularla arasında ciddi bir sıkıntı yaratacağını gördük."