Turkish Technic tarafından “StarTech Part-Time Öğrenci Çalışma Programı” yayımlandı. Buna göre Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olan kurum için yeni personel alımı başladı. İşte detaylar. İstanbul Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı birimlerinde görev almak üzere part time öğrenci alımı tüm detayları bu yazımızda.

Part time personel alımı başvuru şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 2000 veya sonrasında doğmuş olmak, Üniversitelerin aşağıda yer alan bölümlerinde lisans derecesinde aktif 3.sınıf öğrencisi olmak, üniversite eğitimine İstanbul‘da devam ediyor olmak, haftaiçi en az 2 tam gün olacak şekilde İstanbul’daki lokasyonlarında çalışabilecek olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak gerekiyor.

Güncel personel alımı mezuniyet şartları nelerdir?

Kabul Edilen Mühendislik Bölümleri: Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Gemi İnşaatı Mühendisliği, Gemi İnşaatı ve Deniz Teknolojisi Müh., Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Müh, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği.

Kabul Edilen Sosyal Bilimler Bölümler: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonomi, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler, Havacılık İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, İktisat, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İstatistik, İşletme, Maliye, Matematik, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri.

Buz Adam gönüllere girdi! Buz Adam gönüllere girdi!

Turkish Technic personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

THY Teknik bünyesinde personel alımları için başvuru şekli ve izlenecek yol şu şekildedir: Adaylar başvuru için sisteme "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır. THY teknik başvuru ekranı üzerinden başvurular yapılabilecektir.

THY Teknik personel alımı başvuru ekranı.