TTK’nın müessese müdürlüklerinden Üzülmez, Kozlu, Karadon, Armutçuk ve Amasra’daki marangoz atölyelerinden birinde, çalışanlardan bazılarının kurumun malzemelerini kullanarak piyasadaki tanıdıklarına hizmet verdikleri öne sürüldü. 

Deniz Yavuzyılmaz'dan Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan faciaya ilişkin açıklama! Deniz Yavuzyılmaz'dan Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan faciaya ilişkin açıklama!

‘’YAZIKLAR OLSUN BUNLARA, GENEL MÜDÜRÜMÜZ MERCEK ALTINA ALSIN’’

Kurumun imkanlarını kullanarak eş, dost ve akrabaya hizmet verilmesinin vicdanları yaraladığını anlatan bazı TTK çalışanları, şöyle konuştular:
‘’İyi niyetli olduğundan şüphemiz olmayan genel müdürümüzden, marangoz atölyelerini mercek altına almalarını istiyoruz. Buralardaki bazı çalışanlar ekmek yedikleri iş yerlerine ihanet etmektedirler. Kurumun ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik iş yapmaları gereken bu kişilerin TTK dışında tanıdıklarına kurumun imkanlarıyla masa, sepha ve benzeri ürünleri yapmaları yüreklerimizi sızlatmaktadır. Bu ayıba genel müdürümüzün ‘dur’ demesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu durum söz konusu kişilerin iş akitlerinin fesih edilmesi anlamına da gelir. Genel müdürümüzün bu iş yerinlerini gözetim altına alması durumunda yaşanan ayıbı göreceğine inanıyoruz. Yüz kızartıcı sucu işleyenlerin gözlerinin yaşına bakılmasın. Bizlerin çağrımıza duyarlı olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz’’

HABER: ORHAN AKYÜZ