Yıllarca kaçak ocaklarda karanlık ortamda çalışan bir insan nasıl renk kürü olabilir diyen Mert Demir, “Kaçak uçakların bombalanması, çalıştırılmaması için ben de devletten yardım alıyorum. Devletin verdiği yardım bana hiçbir şekilde yetmiyor” dedi. 

YILLARCA KAÇAK OCAKLARDA ÇALIŞTIM 

Bu işsizlikte ailemizi geçindirebilmek için illa hırsızlık mı yapalım diyen Mert Demir şunları söyledi; “Böyle bir durum bana hastanede söylenmedi. Heyete girdim çok sonrasında bana renk körüsün diyerek böyle bir iddiada bulundu var. Ben yıllarca kaçak uçaklarda çalıştım. Bu tarz işe alımlarda öne çıkarılan bazı hususların saçma olduğunu düşünüyorum. Zaten çalıştığımız yer yerin metrelerce altı ve karanlık bir ortamda ben yıllarca kaçak uçaklarda çalışıp sorun olmadıysa şu anda bana böyle bir durumu sunabiliyorlar. Ben bu şekilde hakkı yenilen insanların ellerinden bu şansı bu hakkın alınmaması için tekrardan mülakat yapılmasını istiyorum. Sonuç itibari ile bizler bir aile geçindiren insanlarız. Renk körlüğü diye bir şey önceden yoktu şu anda neden böyle bir pros tur sergiliyorlar anlamadım. Ben evimi geçindirebilmek için kaçak ocaklarda yerin altına giriyorum burada karanlık ortamda çalışırken hiçbir sorun olmuyor da kuradan ismim çıkınca biri asil olaraktan işe girmek isterken böyle bir durumun yaşanması üzücü olmuştur. Yetkililerin bu konuya bir an önce el atmasını çözüm bulmasını istiyorum” diye konuştu. 

Zonguldak’ta yaşayan evli 2 çocuk babası Mert Demir (23) TTK’ın işe alım kurasında asilde çıkmasına rağmen heyetin renk körlüğü olduğunu ileri sürerek elendiğini iddia etti. 

Yıllarca kaçak ocaklarda karanlık ortamda çalışan bir insan nasıl renk kürü olabilir diyen Mert Demir, “Kaçak ocakların bombalanması, çalıştırılmaması için ben de devletten yardım alıyorum. Devletin verdiği yardım bana hiçbir şekilde yetmiyor” dedi. 


YILLARCA KAÇAK OCAKLARDA ÇALIŞTIM 

Bu işsizlikte ailemizi geçindirebilmek için illa hırsızlık mı yapalım diyen Mert Demir şunları söyledi; “Böyle bir durum bana hastanede söylenmedi. Heyete girdim çok sonrasında bana renk körüsün diyerek böyle bir iddiada bulundu var. Ben yıllarca kaçak uçaklarda çalıştım. Bu tarz işe alımlarda öne çıkarılan bazı hususların saçma olduğunu düşünüyorum. Zaten çalıştığımız yer yerin metrelerce altı ve karanlık bir ortamda ben yıllarca kaçak uçaklarda çalışıp sorun olmadıysa şu anda bana böyle bir durumu sunabiliyorlar. Ben bu şekilde hakkı yenilen insanların ellerinden bu şansı bu hakkın alınmaması için tekrardan mülakat yapılmasını istiyorum. Sonuç itibari ile bizler bir aile geçindiren insanlarız. Renk körlüğü diye bir şey önceden yoktu şu anda neden böyle bir prosedür sergiliyorlar anlamadım. Ben evimi geçindirebilmek için kaçak ocaklarda yerin altına giriyorum burada karanlık ortamda çalışırken hiçbir sorun olmuyor da kuradan ismim çıkınca biri asil olaraktan işe girmek isterken böyle bir durumun yaşanması üzücü olmuştur. Yetkililerin bu konuya bir an önce el atmasını çözüm bulmasını istiyorum” diye konuştu. 

ÖZEL HABER

Aytaç Öztürk

Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama... Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama...

 Aytaç Öztürk