Milliyetçi Hareket Partisi (MYK) üyesi Murat Kotra, geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ta basın mensuplarına yaptığı açıklamada “2019'dan beri Zonguldak'ın tüm sorunlarıyla alakalı Türkiye'ye Taş Kömürü Kurumu (TTK) ve Rödevansçılarla ile ilgili EPDK ile ilgili olarak gücüm yettiğince Zonguldak'ın sorunlarıyla ilgileniyorum. Basın mensupları haricinde yardım gördüğüm üç kişi var. Salih Demir, TSO Başkanı Metin Demir ve iş insanı Alaattin Kurnaz.
Bunun dışında bir Allah'ın kulu beni arayıp da ya sen 2019'dan beri bir şeyler yapmaya çalışıyorsun bir şeyler söylüyorsun ya şurada eksiksin şurada doğrusun gibi birilerinden hiç kimse benim telefonda arayayım bir çay içelim oturalım sohbet edelim demedi. Maalesef güncel konularda duyarsızlar bu da beni üzüyor.” demişti.

Deniz Yavuzyılmaz’dan Erzincan’la ilgili şok detay! Deniz Yavuzyılmaz’dan Erzincan’la ilgili şok detay!

Emen Kotra

Murat Kotra bilindiği gibi MHP Genel Merkeze bağlı MYK üyesi olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye bağlı olarak ne derlerse harfiyen bu kararlara uyan birisidir. Zonguldak’ın ne kadar sorunu varsa gerek basın yoluyla gerekse görsel kanalda bunları detaylı olarak açıklar ve bilgiler verir.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Kotra kendisiyle yaptığımız bir söyleşide de özellikle TTK yetkililerinin duyarsızlığında yakındı. Bizde burada o yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Böylesine önemli bir görevde bulunan Murat Kotra’nın söylediklerine kulak verin deneyimlerinden faydalanın. TTK kimsenin babasının çiftliği değildir diye de hatırlatalım. Haber-Yorum: Mustafa Emen