Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

Vatandaşlar, “Tren seferleri başlasın”…

Covit 19 salgın hastalığı sebebiyle uzun süredir kesilen tren seferlerinin aradan geçen uzun süreye rağmen başlatılmaması ve vatandaşların mağdur edilmesi büyük eleştirilere neden oluyor ve sosyal medya seferlerin başlatılması yönünde fokur-fokur kaynıyor.

Filyos’un tanınmış simalarından eski Zonguldakspor’lu futbolcu Mustafa Uzun da sosyal medyada paylaştığı mesajında gazetecilere de çağrı yaparak “Tren seferleri başlatılsın ve gazeteci arkadaşların bunu siyasilere sormasını bekliyoruz” diye yazdı.

Mustafa Uzun mesajında şunları söyledi. “Zonguldak milletvekillerinin dikkatine insanlar artık Zonguldak Karabük yolcu trenlerinin başlamasını bekliyor bir yerden bir yere başta cenaze düğün doktor ve birçok yerlere gidemiyor ulaştırma ve alt yapı bakanının şehrimize geleceğini öğrendik bunu siyasilerin gündeme getirmesini gazeteci arkadaşların sormasını bekliyoruz.”

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, tren seferleri gerçekten kabak tadı verdi, bizlerde buradan vatandaşların çağrısına kulak verilmesini istiyor ve kurallar dâhilinde bu aksaklığın giderilmesini yetkililerin dikkatine sunuyoruz.

Fotoğraflar konuşursa: Haber: Mustafa EMEN