TPAO şirketine Zonguldak Kömürspor'a sponsorluk sözünü yerine getirmediği için tepki gösterildi. 

Kendileriyle görüşen siyasetçilerin TPAO'nun Zonguldak Kömürspor'a sponsor olacağı sözünü verdiklerini ifade eden Zonguldak Kömürspor yöneticisi, "TPAO bize sponsor olacaktı. Siyasiler tarafından böyle söz verildi. Bize acilen 3 milyon lira lazım. Bize söz verilen çok daha fazlaydı" dedi. 

BATMANSPOR'A 50 MİLYON, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'A SADECE SÖZ!

TPAO BATMAN PETROL SPOR A.Ş.(Profesyonel Takım)'ye 50 milyon lira destek verildiği belirtilen TPAO'nun Zonguldak Kömürspor'a da destek vereceği söylenilmesine rağmen desteğin gelmemesi tepkileri artırdı.

Petrol çıkartılan Batman şehrinin takımına 50 milyon lira veren TPAO'nun gaz çıkardığı Zonguldak şehrinin takımına hiç destek vermemesinin altında başka gerekçeler olup olmdığı merak ediliyor.

ACİL 3 MİLYON LİRA GEREKİYOR!

Zonguldak Kömürspor, TFF'ye 2 Eylül tarihine kadar yatırması gereken 3 milyon lira yatırmaması durumunda takımı kaos bekliyor. Böyle bir durumda 3 puan silinerek sezona başlanacak.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, "Şike iddiası demiyorum yüzde yüz şike var diyorum" Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, "Şike iddiası demiyorum yüzde yüz şike var diyorum"

DAHA ÖNCEKİ SİTEM www.imzagazetesi.com sitesinde şöyle yer almıştı...

TPAO; Batman’a var da Zonguldak’a neden yok?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)’nun TFF 3.Lig temsilcisini devir almasının ardından bazı Zonguldaklı vatandaşlar duruma sitem ederek, “Bizim de doğalgazımız var, bize neden sahip çıkılmıyor?” ifadelerini kullandı.

Zonguldak’ta da doğalgaz bulunduğunu belirten vatandaşlar, TPAO'ya seslenerek Batman Petrolspor’a verilen desteğin neden Zonguldak Kömürspor’a verilmediğini sorguladı.

Filyos Gaz Sahasını TPAO tarafından işletildiğini hatırlatan Zonguldaklı futbolseverler, TPAO’ya Zonguldak Kömürspor’a da destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.