2024 yılı Şubat ayında Gürcistan-Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyona öncesi karate milli takım sporcuları İstanbul’da kampa girdiler.

Türkiye Karate Federasyonu, Ümit Genç ve U21 Milli Takım kampını kıymetli sporcularımızı, Karate federasyonu Başkan Adayı Sayın Hüseyin Akdemir ile birlikte ziyaret eden Nejdet Tıskaoğlu milli takım teknik kuruluna ve sporcuları ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

WhatsApp Image 2023-12-17 at 20.58.20 (2)

Silahlı şahıs ekipleri harekete geçirdi! Silahlı şahıs ekipleri harekete geçirdi!

TISKAOĞLU; 2024 yılı Şubat ayında Gürcistan-Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonası için İstanbul’da milli takım kafilesi ile hazırlık kampına giren sporcularımız, sayısız başarılara imza atmış Avrupa Dünya şampiyonu Buse Kılıç ve Nehir Kılıç gibi birçok başarılı sporcularımız ile katılım sağlayacaktır. Gürcistan-Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U21 Avrupa Karate Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızın başarılı olacağına eminim. Spora ve sporcuya her zaman desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şampiyonada Ülkemizi, bayrağımızı milli iradeleri ile temsil edecek olan tüm sporcularımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum.” Dedi.