İmam, akşam ezanını erken okudu! İmam, akşam ezanını erken okudu!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TALİMATI, ZONGULDAK, BARTIN, KARABÜK’ÜN “ÇOK ŞİDDETLİ” İSTEMESİNE RAĞMEN

THY’NIN DERDİ NE?

  • Zonguldak Havaalanından Sunexpress ve Corendon Almanya’dan direk seferlere başlamak için gün sayarken THY, yurt içi uçmaya nazlanmaya devam ediyor. Pist uzama ve genişlemesi biten Zonguldak Havaalanında THY’nın bahanesi kalmazken neden nazlanmaya devam ettiği anlaşılamıyor.
  • Yurt dışından direk uçuşun olduğu 2019 senesinde yurt içinde uçmaya nazlanan THY’nın inadını 4 Mart 2019 tarihinde Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kırmış ve talimat sonucu 12 Mayıs tarihinde uçuşlar başlamıştı.
  • THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin “Yüzde 70’in üzerinde doluluk olduğunda yüzümüz gülüyor” dediği Zonguldak’ta tüm iptallere ve Covid 19’a rağmen yüzde 70’in üzerinde doluluk sağlanmış, transfer (aktarmalı) yolcu oranında ise yüzde 65-70’ler ile Türkiye ortalaması ikiye katlanmıştı.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı, Zonguldak Valiliğinin BAKKA üzerinden yaklaşık 100 bin lira vererek hazırlattığı anket ve araştırmada Zonguldak, Bartın, Karabük’ün “Çok Şiddetli” İstediği sonucu çıkmasına rağmen THY’nın hala daha direnmesi akıllara başka nedenleri getiriyor.

THY 12 AY BOYUNCA UÇACAKTI!

Yurt içi uçuşlarını 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşeceğini ve 12 ay boyunca Zonguldak uçuşuna devam edeceğini açıklayan THY, sürekli tarih öteliyor.

YURT DIŞINDAN 2 FİRMA HAFTADA 5 GÜN UÇACAK…

Corendon ve SunExpress Mayıs ayında Almanya’dan uçuşlara başlayacak olup Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 5 günü uçuş olacak.