Terk edilen değil, tercih edilen Kilimli

Kilimli ilçesinin genç ve çalışkan Belediye Başkanı Kamil Altun, çok güzel ve anlamlı bir mesajla Kilimli’de yaşamanın anlamını özetlemiş.

TTK’da bugün nefesler tutuldu, 44 kişi kurayla işe alınacak... TTK’da bugün nefesler tutuldu, 44 kişi kurayla işe alınacak...

Ne demiş Altun?

“Terk edilen değil,

Tercih edilen Kilimli.”

Bununla kalınmamış ekleme yapılmış.

“Biz sadece Kilimli’mizin yolunu, suyunu değil, gönüllerden gönüllere giden yolları da inşa ediyoruz.

Milletimizin bizlere yüklediği görevi en güzel şekilde icra etmek adına, İlçemiz için, İnsanımız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Çok güzel hareketler bunlar diyelim ve ekleyelim.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Sayın Altun gerçekten göreve geldiğinden bu yana iktidarın verdiği avantajları da arkasına alarak güzel hizmetlere devam ediyor. Son olarak da asfalt çalışmasıyla yine ön plana çıktı alkışlandı. Bu arada Çatalağzı Beldesinin asfaltını da Adnan Akgün ile istişare yaparak halledebilirse işte o zaman tam olarak gönüllerin başkanı olacak deniyor. Çatalağzı’nın CHP’li Belediye olması önemli değil, önemli olan bu asfaltın devamının imkanı olmayan Beldeye de götürmesi halinde çok büyük bir hizmete imza atacağı vatandaşlar arasında konuşuluyor. Bizden hatırlatması, hizmette sınır olmaz.

Fotoğraflar konuşursa. Haber-Yorum Mustafa Emen