Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı'nın söylediği iğneleyici sözler bu şehrin ileri gelenlerine ok gibi saplandı ama "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna bile az" türdendi.

TTK’dan avuç içi makine ihalesi... TTK’dan avuç içi makine ihalesi...

Dalcı'nın can alıcı açıklamalrına bakıldığında "Bu takım şampiyon olsa ne olur" sözü gerçekten çok anlamlıydı. Bunun yanında da takımın bu sene düşmemesi halinde seneye düşebileceğine işaret eden Mustafa Dalcı,aba altından sopa göstererek sözleri şehrin en mülki amiri Vali Mustafa Tutulmaz ve Milletvekillerine kadar uzandı. Bakalım bu açıklamalara ne karşılık verilecek.?

“BU TAKIM ŞAMPİYON OLSA NE OLUR?”
Futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi sergilediklerini belirten Dalcı, “ Sonuç itibariyle bu kadar insan hiçbir karşılık beklemeden ter döküyorlar. Ama Bu takım yense ne olur, yenmese ne olur? Olaya öyle bakıyorum. Bu takım şampiyon olsa ne olur? Takım bu sene düşmedi ama seneye düşecek ya da sonraki sene düşecek. Her sene takım yokluk içerisinde. Birilerinin takıma ciddi anlamda destek olmaları gerekiyor. Bir tane Zonguldakspor var. Bunun farkında olmaları lazım.” ifadelerine yer verdi.