Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 25 Şubat 2022 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü.

Duyan geldi! Kapış kapış gidiyor Duyan geldi! Kapış kapış gidiyor

Ziyarete TDP Genel Merkez yöneticileri, İl Başkanı Sibel Güneş, Merkez İlçe Başkanı Suat Dalbay ve ilçe başkanları katıldı.

GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ziyarette hazır bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek sendika hakkında bilgi verdi. Yeşil, "Zonguldak‘ta işçi ve emekçi mücadelesi veriyoruz. Sendika olarak her daim hareketliyiz. Sizleri sendikamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin politikalarını ve hedeflerini anlattı.

1990 Grevi döneminde Zonguldak’a ilk gelen siyasetçilerden biri olduğunu belirterek o dönemdeki anılarını aktaran Sarıgül, “Zonguldak benim için çok önemli bir kent. Maden Sendikası benim için çok önemli, bu sendikaya yakışan bir başkan olmuşsunuz. Bu sendikaya daha sık gelmeye devam edeceğiz. Hepinizi Ankara’da ağırlamak istiyorum” dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’e madenci heykeli hediye etti.