İşsizlik sorunuyla mücadele devam ederken, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere önemli bir iş fırsatı ortaya çıkıyor. Sözleşmeli personel alımı için başvurular 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 7 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen başvurunuzu yapın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 171 Sözleşmeli Tekniker ve 31 Sözleşmeli Mühendis pozisyonu için personel alımı yapacak. Başvurular, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası çerçevesinde gerçekleştirilecek ve KPSS (B) grubu puan sıralaması dikkate alınacaktır.

Adaylarda aranan nitelikler:

A- Genel Şartlar:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen şartları taşımak,

Daha önce aynı unvanda kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmamış olmak,

Sözleşmeli personel statüsünde çalışanların, sözleşmelerinin kurumlar tarafından feshedilmemesi veya feshedilenlerin yeniden sözleşme yapmamaları durumunda, sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilebilir olmak.

Adaylar aranan nitelikler :

B- Özel Şartlar:

Sözleşmeli Tekniker unvanı için 2022 yılı KPSS (B) grubu P93, Sözleşmeli Mühendis unvanı için ise 2021 veya 2022 yılı KPSS (B) grubu P3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak,

Arşiv araştırması sonucunun olumlu olması,

Aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmak.

Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı? Zonguldak, Bartın ve Karabük'te kaç konut satıldı?

Başvurular, 3 Temmuz 2023 tarihinden itibaren e-devlet üzerinden veya Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü resmi web sitesi olan "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" adresi üzerinden yapılabilir. Şahsen, kargo veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru süresi, 7 Temmuz 2023 tarihinde saat 23:59'a kadar devam edecektir.