Zonguldak'ta Neler Oluyor? adlı Instagram'da faaliyet gösteren haber sayfası CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Erdem'inin haberine göre Erdem ön seçim sürecine vurgu yaptı.

Kent merkezinde yoğun sis! Kent merkezinde yoğun sis!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Erdem, Çınartepe, Yeni Mahalle, İnağzı, Baştarla, Dilaver ve Mithatpaşa mahallelerinde CHP üyeleriyle bir araya geldi. Ön seçim sürecine vurgu yapan Erdem, "Kim çıkarsa çıksın, başının üstünde yeri olacağını" belirtti.

Tahsin Erdem, toplantıda yaptığı konuşmada, Ankara'da kendi çıkarları için uğraşanlara ve belediye başkanlığı için gelip tepeden inme aday olanlara dikkat çekerek, "Biz ön seçim yapılsın dediğimizde üye yapısı sağlıksız diyenlere verecek bir cevabımız var. Üye; mahalle delegesini seçiyor, ilçe başkanını seçiyor, il başkanını seçiyor, milletvekili seçiyor, genel başkan seçiyor ama yaşadığı şehrin belediye başkanını seçemiyor. Bu anlayışı şiddetle kınıyoruz. Biz Zonguldak’ı Zonguldaklılarla yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Erdem'in  "Biz Zonguldak’ı Zonguldaklılarla yöneteceğiz" şeklinde açıklamasının ön seçime karşı gelen Harun Akın'a gönderme olarak yorumlandı.

HABER MERKEZİ