Zonguldak'ta Ak Parti il başkanın oğlunun öldüğü kazada şok gelişme! Zonguldak'ta Ak Parti il başkanın oğlunun öldüğü kazada şok gelişme!

Bugün, 22 yıl kadar önce liseden (elektrik bölümü) mezun ettiğimiz, mucit tabiyatlı öğrencim telefon ile beni aradı. Sesi çok kederli ve kırgındı.
"Çok dardayım. Geçen yıl evladımın biri su kanalında boğuldu. Eşim beni terk edip başka bir şahısla evlendi. Ardından aniden babam öldü. Diğer evladım bu yıl lise 3'e başladı. Eğitim ihtiyaçlarını alamadım. Vefat eden babamın X bankasına 30.000 TL kadar kredi borcu çıktı. Banka, alacağı için babamdan kalan bir tarlaya göz dikti. Aylık çok az bir gelirim var. Senelerce asgari ücretle çalıştım. Malulen emekli oldum. Az bir gelirim var. İş bulma, kızımın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılama, yüklü borçlarımı ödeme noktasında desteğinize ihtiyacım var" dedi.
Ne diyeceğimi bilemedim. 30 yıldır öğrencilerin çeşitli meselelerine şahit oldum. İlk defa kısa sürede birkaç dram yaşamış öğrencim ile karşılaşıyorum... Kendisine destek olmak için imkanım ölçüsünde katkı yaptım. Aramızda mutlaka hayırseverler vardır. Kendisine telefon ile ulaşabilirsiniz.
Çetin Durak
Tel: 0551 051 84 19
TR680001002185562172055002 ZIRAAT BANKASI BOLU ŞUBESİ