Zonguldak'ın hemen her mahallesinde günden güne çoğalan köpek sürüleri artık vatandaşların da büyük tepkisine neden oluyor. Köpek sürüsünün en yoğun olduğu mahallelerden biri de İnağzı mahallesi olarak göze çarpıyor.

İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen'in de ikamet ettiği mahalle olan İnağzı-Çamlık mahalleleri arasındaki bölümde çok yoğun şekilde köpeklerin olduğu dikkatlerden kaçmazken, Mustafa Emen'in cep telefonuna takılan bu görüntüler bugün ikindi saatlerinde çekildi.

Şemsi Denizer caddesi üzerinde bulunan BİM ve ŞOK marketler mağazalarının hemen önünde 10-15 dolayındaki köpek sürüleri burada bulunan çöp konteynarının önüne gelerek yiyecek aradıktan sonra yolun ortasında toplu şekilde durarak arabaların geçişlerine izin vermediler. Sürücülerin ve yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında kimseyi tınlamayan köpek sürülerine taş atarak kaçırmaya çalışan vatandaşlar belediyeleri acil göreve çağırarak bu köpeklerin mahalle aralarından mutlaka toplatılmasını istediler. 

Özellikle kız çocukları ve bayanların korku içinde yoldan geçemedikleri belirtilerek bu alanın yarısının Zonguldak diğer yarısının da Kilimli Belediyesi sınırları içinde olduğunu hatırlatarak iki belediye başkanıın görüşerek duruma çözüm bulmasını istediler. Olası bir aksi durumda tüm sorumluluğu Belediyelerde olacağının altını çizdiler.

Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar... Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar...

Haber: Foto Mustafa Emen