CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın sosyal medya hesabından "Türkiye’nin genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da vakalar var!" açıklamasının ardından Zonguldak'ta kesinleşen korona virüs vakasının kaç kişi olduğu, uyrukları ve yaşları merak edilmeye başlandı.

Türkiye geneli korona virüsten ölen 37 kişi arasında Zonguldak'tan kimsenin olmadığı belirtilirken korona virüsü tespit edilip karantina altına alınıp tedavisi başlayanların sayısı panik oluşur düşüncesiyle açıklanmıyor.

Atatürk Devlet Hastanesi ek binasının tamamen korona virüs karantinası için ayrılan Zonguldak'ta BEÜ Tıp Fakültesi başta olmak üzere ilçe destek hastaneleri ile özel hastanelerde de sürecin takip edildiği belirtildi. 

 

AFGAN'LARA DİKKAT!

Özellikle Umre'den gelenlere dikkat çekilen Zonguldak'ta korona virüs şüphesi vakalarının Afgan uyruklulardan kaynaklandığı öğrenildi. Ateşlenme şikayetiyle gelen Afganlıların ailecek gözetim altında tutulduğu belirtildi.

 

VAKA SAYISI ARTIYOR!

Zonguldak'ta vaka sayısının bugün itibariyle 40'ı geçtiği ifade edilirken hastanelerde ve diğer kurumlarda önlemler artırıldı. 

Vatandaşların tedbirlerini artırması genç, yaşlı demeden mecbur kalmadıkça dışarı çıkmaması isteniyor.

 

Zonguldak için acı gerçek! Zonguldak için acı gerçek!

 

GELİŞMELER AKTARILACAK...