Zonguldak'ta Valiliğin resmi olarak 1 kişinin öldüğü, 22 kesinleşen vakanın olduğunu söylemesinin ardından Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, yaptığı açıklamada ölen sayısının 4, vaka sayısının ise 60 olduğunu ifade etmişti.

Uzun süre açıklamada yapılmadığından kulaktan dolma bilgiler yayılmaya devam ediyor.

 

Zonguldak Valisi Hacıbektaşoğlu 23 Nisan'ı kutladı! Zonguldak Valisi Hacıbektaşoğlu 23 Nisan'ı kutladı!

EREĞLİ'DE DE YAYILIYOR...

Kdz. Ereğli`de 12 olan vaka sayısı 21`e yükseldi. Alaplı'da ise 3 vaka var!

Kdz. Ereğli’de Cuma günü koronavirüs şüphesi ile gözetim altında tutulan vaka sayısı 12 iken, hafta sonu bu sayı 21’e yükseldi. Daha önce sonucu pozitif çıkan hastanın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, 9 yeni vakanın ise test sonuçları bekleniyor. Alaplı'da testi pozitif çıkan 3 kişi var.

Bu arada Alaplı'da da bir kadının yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve ailenin karantinaya alındığı öğrenilirken, şu ana kadar ilçede koronavirüs testi pozitif çıkan üç hasta olduğu açıklandı.

İlçeye virüsü, Alaplı'nın bir köyünde yaşayan bıçak ustasının yaydığı belirtildi.  

 

GÖKÇEBEY İLÇESİNDE DE KORONA VİRÜS...

Zonguldak’ta Gökçebey haricinde tüm ilçelerde corona virüs vakalarının görünmesinin ardından bugün Gökçebey’de de pozitif vakalar görülmeye başlandı.

Edinilen bilgilere göre Gökçebey ilçesine bağlı bir köyde bir vatandaşın yüksek ateş şikayeti ile hastaneye başvurması üzerine covid-19 testi yapıldı. Yapılan test sonucunun pozitif çıkması ile birlikte Zonguldak’ta tüm ilçelerde corona virüs vakası tespit edildi.

 

GELİŞMELER GELECEK...