Vatandaşlar tedirgin! Sıcaklık kaç dereceyi görecek? Vatandaşlar tedirgin! Sıcaklık kaç dereceyi görecek?
Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanını bugün seçecek.  Türk Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanlığına Genel merkez tarafından atanan Serap Elibol'un aday olmayacağını açıklamasının ardından tek listeyle yapılması beklenen kongrede liste belli oldu. Murat Kanlı başkanlığındaki liste  şöyle:

Türk Kızılay'ı Zonguldak Şubesi’nin geçtiğimiz hafta ertelenen Olağan Genel Kurulu bugün saat 10.00’da başladı. Kongre sırasında basın mensuplarının salondan çıkartılması yönünde alınan karar büyük tepkilere neden oldu.

Kongrenin Divan Başkanlığına ise Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak Eski İl Müdürü Gönül Demirsu seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kızılay yönetiminin eski Başkan Yardımcısı Adnan Küçükvar konuşmacı olarak kürsüye çıktı. Küçükvar konuşmasında "Divan’ın aldığı kararla yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerin salından dışarı çıkartılması ve kongreyi takip etmemesi kararı alındı. Tüzüğe göre böyle bir kararın olduğunu ifade eden Divan Başkanı Gönül Demirsu’ya tepkiler, basın mensuplarından geldi.“ ifadelerine yer verdi.