Yarışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam, gençlere seslenerek başvuru süresinin son 12 günü olduğunu hatırlattı.

Ödüller ve Başvuru Detayları

Yarışmanın Türkiye genelindeki ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler için düzenlendiğini belirten İnam, başvuruların 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilebileceğini söyledi. Yarışma kitapları ve başvuru detaylarının "sanaemanet.org" adresinden ulaşılabilir olduğunu belirtti.

Ensar Vakfi (2)

Kategorilendirme ve Ödüller

Toplanması yasak olan bitkiyi Çaycuma'da toplarken yakalandı! Toplanması yasak olan bitkiyi Çaycuma'da toplarken yakalandı!

Yarışmanın 6 ayrı kategoride düzenlendiğini ifade eden İnam, her kategoride 100 öğrencinin ödüllendirileceğini ve ödül miktarlarının oldukça çekici olduğunu vurguladı. Ayrıca, birinci olan öğrencilerin öğretmen ve müdürlerinin de ödüllendirileceğini belirtti.

Ensar Vakfi (3)

Sonuç ve Bilgilendirme

Yarışma ile ilgili tüm detayların "sanaemanet.org" web sayfasında yer aldığını belirten İnam, gençleri ve eğitimcileri yarışmaya katılmaya davet etti ve gereken bilgilerin web sitesinde bulunabileceğini sözlerine ekledi.

Ensar Vakfi (1)

HABER MERKEZİ

Çaycuma Haberleri