Değil Zonguldak'ta Türkiye genelinde en terbiyesiz en ahlaksız yazıları kaleme alan, bu vesileyle de Zonguldak'ı rezil eden Pusula Gazetesi patronu Ali Rıza Tığ, "Terbiye" ve "Yüz kızartıcı" diyebildi...

İmza Gazatesenin skandal görüşmeyi ayarlayarak devleti acz içine düşüren milletvekillerini eleştiren "Böyle Başa Böyle tarak" başlıklı haberini saptırarak konu eden Ali Rıza Tığ, bir haberde "Terbiye ve yüz kızartıcı" kelimelerini kullanabilme yüzsüzlüğünü gösterebildi!

 

Tığ, haberinde şöyle dedi:

"Hırsından ne yapacağını bilemeyen Osman Sav’ın Vali Erdoğan Bektaş, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar ve Gazeteci Ali Rıza Tığ’ın fotoğrafı ile attığı manşet yüz kızartıcı bulundu.
Gazetenin manşetini görenler, “Osman Sav’ın yaptığı terbiyesizliği Ali Rıza Tığ bile yapamazdı. Osman’ın aklı başında değil. Böyle bir manşet atabilmesi için bir travma yaşaması lazım” dediler."

 

Hazret-i Adem'i karıştırarak yazdığı fıkra ile sınırların ötesine geçmekle tanınan Tığ'ın avanta koparma adına yazdığı ve yaptığı dillere destan terbiyesizlikleri hatırlatalım...

Zonguldak halkına şok ve şaşkınlığı yaşatan Tığ'ın terbiye sınırlarını alt üst eden yazılarından sadece bir kaçını ÖZÜR dileyerek takdirinize sunuyoruz:

 

http://www.pusulagazetesi.com.tr/m_8635/boyle-basa-boyle-burokrat/

 

TTK’dan Redüktör ihalesi... TTK’dan Redüktör ihalesi...

http://www.pusulagazetesi.com.tr/m_1255/boyle-basa-boyle-tarak/