Zonguldak'ın Filyos beldesinde 31 Mart seçimleri öncesi heyecan dorukta!

Filyos Belediye Başkanlığı için yarışacak olan adaylar da netleşti. Ak Parti'den Ömer Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Levent Tüylü ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Erol Acar, Filyos'un belediye başkanlığı için mücadele edecek isimler olarak belirlendi.

Seçim atmosferi, Filyos'ta adayların açıklanmasıyla birlikte hız kazandı. Ak Parti'nin deneyimli ismi Ömer Ünal, partisinin bayrağını taşıyarak Filyos'a hizmet etme amacını belirtirken, MHP'nin adayı Levent Tüylü ve CHP'nin adayı Erol Acar da kendi projeleri ve vizyonlarıyla seçmenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her bir aday, Filyos'un öncelikli sorunlarına çözüm getirmek, ilçenin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve halkın beklentilerine uygun bir yönetim anlayışını sunmak adına seçmenlerin güvenini kazanmaya çalışacak. Seçim sürecinde adaylar, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik projelerini detaylı bir şekilde kamuoyuna sunacak ve seçmenlerle buluşarak fikir alışverişinde bulunacak.

Sizce Filyos Belediye Başkanı Kim Olmalı? Anketimiz başladı.

Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın, Bolu, Düzce dahil 77 ilde operasyon! Utandıran tabloda yer aldılar Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın, Bolu, Düzce dahil 77 ilde operasyon! Utandıran tabloda yer aldılar

Sizde anketimize katılarak görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Anket


Sizce Filyos Belediye Başkanı Kim Olmalı?

Ankete Katıl