Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan otobüs kazasının ardından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı.

Tek taraflı yaşanan kazayı Zonguldak'a da işleyen yine Kamil Koç firmasına ait otobüsün gerçekleştirmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre kaza D-200 karayolu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana geldi. Yolcu otobüsü Sorgun ilçesi çıkışında bulunan şeker fabrikasına yakın bir noktada bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan olay yerinde yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre ölü sayısını 11 olarak açıkladı. Özkan otobüste 27 yolcunun bulunduğunu, 16 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Kazada can kaybı 12'ye yükselirken, 19 yolcu da yaralandı.

Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı? Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı?

ADALET BAKANI TUNÇ: ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat'ta yaşanan otobüs kazasının ardından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı. Bakan Tunç yaptığı paylaşımda, “Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sivas’tan İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.