Vanspor, son dakikalarda bulduğu iki golle Zonguldak Kömürspor'u mağlup ettikten sonra Kırmızı-Siyahlı takımın santraforu Sinan Kurumuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sadece Zonguldak değil, tüm Türkiye'nin tepkilerini topladı.

Whatsapp Image 2024 02 11 At 21.44.33 (1)

Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu! Zonguldak Tabipler Odası Başkanı Eksal Kargı oldu!

Photoshopla kendisini bir madene montajlayan Kurumuş, Van'da dahil olmak üzere birçok şehirde kimsenin adım atamayacağı enkazların altından insanları çıkartan madencilerle, madencilerin ekmeğiyle alay etmeye çalıştı. Tepkilere aldırış etmeyen 29 yaşındaki Kurumuş, madenci paylaşımlarına devam etti.

"YİNE OLSA YİNE GİDERİM! O DA ONLARIN AYIBI OLSUN"
Zonguldak Kömürspor'un güzide taraftarlarından Kader Dönmez'in Sinan Kurumuş'a yaptığı eleştiri paylaşımının altına yorum yapan madenci Şenol Engin, "Van'da biz vardık, Kahramanmaraş depreminde de biz vardık. Yine olsa yine giderim o da onların ayıbı olsun." dedi.

MADENCİDEN İNSANLIK DERSİ!
Bir futbol müsabakası yüzünden hayatlarını adadıkları, zaman zaman insanların hayatlarını kurtardıkları meslekleriyle dalga geçilmesine rağmen sakinliğini ve olgunluğunu koruyarak adeta insanlık dersi veren madenci Şenol Engin, yorumu okuyanların taktirini topladı.

Emre Sezer