Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem! Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem!

Sayın Cumhurbaşkanımız Teknofest’teki konuşmasında teknolojiyi tasarlayan, 
geliştiren, üreten bir ülke olma yolunda ilerlemelerimizden bahsediyor.
 
TÜRK SAVUNMA SANAYİSİNİN SİLAHLARI 30 YILLIK İŞGALİ BİTİRMEK ÜZERE...
 
CHP Genel Başkanı ise kahvelerde; “Pişti kağıdı niye yasak? Millet oyun oynayamıyor.”diye dertleniyor.
4-5 çay için 40 TL’lik paket açılmasının nasıl mümkün olacağının izahı yerine, 
Zafer kazanmış kumandan edası ile “Bakın ne güzel tekliflerimiz var.“ diyor.
Sayın Erdoğan,Teknofest açılışında  “Yapay zekadan siber güvenliğe kadar her alanda çığır açacak yenilikler işte burada tohumlanacak.Gelişmiş ülkelerle uzayda, teknolojinin her sahasında, savunma sanayinin her alanında yarış içinde olacağız.”diyor.
 
CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU, 6-8 Ekim olaylarında 37 vatandaşın ölümü ile sonuçlanan ve binlerce iş yerlerinin yakılıp yıkıldığı vahşet ile ilgili, Cumhuriyet savcılarının soruşturması nedeni ile,PKK nın hamiliğini yapan HDP’ye dayanışma telefonları açma ve bu soruşturmayı güdük hale getirme derdine düşüyor.
Sayın Cumhurbaşkanımız; “10-15 yılda İHA ve SİHA üretiminde nasıl dünya çapında önlerdeysek, İnşallah otomobil  ve uçan arabada da Türk Malı damgası ile ön saflarda olacağız.”diyor.
50 000’e yakın işçinin istihdam edileceği ve milyarlarca dolar ihracata katkı sunacak 300 civarında fabrikanın açılışını yapıyor.
 
CHP Genel Sekreteri SELİN SAYEK BÖKE ise iktidara gelir gelmez, hemen ÖZEL SEKTÖRE el koyacağız diyerek, dostlarına selam mı çakıyor bilemeyiz ama gelişmekte olan ülkemizde, yatırım düşünen iç ve dış yatırımcıyı korkutarak kovmak için olması ilk akla gelen oluyor.
 
CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU, TTB ‘ğini ziyaret edip Sağlık Bakanlığı önderliğinde ülkemizin çok başarılı Kovid-19’la mücadelesini gözden düşürmek için, politik söylemlerde yardım ziyareti peşinde koşuyor.
Halbuki şu an turizmi ayakta tutmayı başaran, belkide tek ülkeyiz.Sonbaharla beraber, ABD ve AMERİKA kıtasındaki ülkelerin hali vahim.AVRUPA’ da, İspanya, İngiltere, İtalya’da günlük 10.000’leri aşan vakalar var.ALMANYA ‘da pes etmek üzere, ülkemizde ise 1500-1700’lerde vaka sayısını tutmayı başarmış.KILIÇDAROĞLU’nun çok hastane yapıyorsunuz ve israf ediyorsunuz diye tenkit ettiği hastanelerimiz sayesinde yoğun bakımların kapasitesi şimdilik yeterli.Ama aynı Kılıçdaroğlu TTB’ğine yalvarmaya gitmiş; “Elle tutulur bazı eksikler söyleyin de bizde bunları kullanalım.”diye.
 
Doğu Akdeniz’de Mavi vatan sınırları korunuyor, Ege’de ise yıllardır adaları Lozan Anlaşmasına aykırı olarak silahlandıran Yunanistan’a, çekilen Navtex’lerle artık adaların silahlardan arındırılması talep ediliyor.
 
CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU bu Milli meselede, kayıtsız şartsız ülkemizin yanında olacağına, hükümete itidal tavsiye ediyor.
 
Oruç Reis bakıma alındığında bu aranın iyi niyet gösterisi kabul edilmesini istiyoruz diyen, Başkanımıza bu seferde niye korktuk diyor?
Yani ülkemin çıkarları değil, ABD‘nin, FRANSA’nın, ALMANYA’nın arzusu olan RECEP TAYYİP ERDOĞAN kaybetsin ve diz çöksün anlayışı önemli oluyor.
Yani DOSTLARI ile birlikte HDP ve İP’i yetmezse kurdurdukları KOLTUK partilerinide koluna takıp, diz çökmeye hazırız diyor.
 
Artık karar zamanı değil mi? 
 
Ya CHP GENEL BAŞKANI Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun dostları ile hareket edenlerden olabiliriz
Ya da son Teknofest ‘ te 100.000 yarışmacı takıma ulaşıldığını ve yakında tüm dünya TÜRK MALI damgalı teknoloji ve yazılım markalarına selam duracak diyen Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile ülke sevdalıları ile beraber olabiliriz.
 
SURİYE’DEN,KUZEY IRAK’DAN,LİBYA’DAN,DOĞU AKDENİZ VE EGE DENİZİNDEN SONRA, 
 
AZARBEYCAN’DA İŞGAL ALTINDAKİ BÖLGELERDE,TÜRK SAVUNMA SANAYİSİNİN ÜRÜNLERİ İLE DESTAN YAZILIYOR, 30 YILLIK İŞGAL BİTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR...
 
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ DEMİŞLER...