Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesi üzerinde meydana gelen trajik bir olayda, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde çalışan Sinan Gebeş, seyir halindeki otomobilinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Kalp Krizi Anında Araç Durduruldu

Olay, Çaydeğirmeni Beldesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde uzun yıllar görev yapan Sinan Gebeş, otomobiliyle seyir halindeyken aniden kalp krizi geçirdi. Hemen fark edilen kriz sonrasında Gebeş, soğukkanlılıkla el frenini çekerek aracını durdurdu.

Ne Var Ki Kurtarılamadı

Durumu fark eden çevredekilerin hızla olay yerine çağırdığı sağlık ekipleri, Sinan Gebeş'e acil müdahalede bulundu. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef Gebeş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çaydeğirmeni’nde Büyük Üzüntü

Türkiye Taşkömürü Kurumu camiasında sevilen bir isim olan Sinan Gebeş’in ölümü, Çaydeğirmeni Beldesi'nde büyük üzüntüye neden oldu. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in de yakını olan Sinan Gebeş’in ani vefatı, hem ailesini hem de çalışma arkadaşlarını derinden sarstı.

Silahlı şahıs ekipleri harekete geçirdi! Silahlı şahıs ekipleri harekete geçirdi!

TTK Ailesi ve Çaydeğirmeni Halkı Matemde

Türkiye Taşkömürü Kurumu çalışanları ve Çaydeğirmeni halkı, Sinan Gebeş’in kaybı nedeniyle büyük bir matem içerisinde. TTK camiası, deneyimli çalışanlarını kaybetmenin üzüntüsüyle sarsıldı.

Emre Can Bayram 

Zonguldak Habeleri