Zonguldak Kömürspor’da ikinci Serkan Afacan dönemi bugün itibariyle başladı.

Son olarak Trendyol 1.Lig ekiplerinden Altay’ı çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı, kendisini Kırmızı Lacivertli renklere bağlayan imzayı bugün attı.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 17.27.20 (1)

Saat 16:00’da Karaelmas Kenal Köksal Stadyumunda oyuncu grubuyla bir araya gelen Afacan, Zonguldak Kömürspor ile ikinci döneminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü Serkan Afacan şu ifadelere yer verdi;

"TELEFON GELDİĞİNDE ÇOK HEYECANLANDIM"
"Takımı zaten çok seviyorum ben de ayrı bir yeri var. Demir ailesini seviyor ve saygı duyuyorum. Hacı Başkanın benim üzerime çok büyük emeği var. Teknik adamlığa başkananda en önemli unsurlardan bir tanesidir kendisi. Beni telefonla aradığında gerçekten çok heyecanlandım. Burada olmam gerektiğini söyledi.Geldim ve takımın bize ihtiyacı olduğunu takımımızı bir an önce layık olduğu yere çıkarmak için beraber hareket etmemiz gerektiğini söyledi. Ben de onu kıramayarak bu güzel görevi tekrar Zonguldak şehrini camiayı taraftarı değerli olduğu için buraya geldim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyelim. Ben de onu kıramayarak bu güzel görevi tekrar Zonguldak şehrini camiayı taraftarı değerli olduğu için buraya geldim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyelim."

"TAKIMI TANIYORUM"
"Takımı tanıyorum. Beraber çalıştığımız sporcular da var neler yapabileceklerini biliyorum. Dolayısıyla belki ufak dokunuşlarla onları değerli olarak belki bu oyun tanımında fark yaratarak takımınızı layık olduğu yere hep birlikte çıkabiliriz."

"RAKİPLERİMİZİ SEYRETME FIRSATI BULDUM"
"Mersin deplasmanı zor bir deplasman onları Bucaspor'da da seyretme fırsatı buldum. Çok koşan mücadele eden değerli bir teknik adamları var başlarında."

"FİNALLERİ DOĞRU OYNAMAMIZ LAZIM"
"Her maç bundan sonra zor. Ama her maç bir final maçı bizde finalleri doğru oynamamız lazım. Dedim ya doğru bir insanım ufak dokunuşlarla futbolcuların bunlara göstereceği reaksiyonla takımımızı öncelikle Mersin olmak üzere bütün maçlara en iyi şekilde hazırlamaya çalışacağız"

Whatsapp Image 2024 02 13 At 17.27.22 (1)

Şike nedir? Şike nedir?

Emre Sezer