Birlik mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Alan, hem yaptıklarını anlattı hem de yapamadıklarının mazeretlerini sıraladı. Ancak asıl mesele, konuşmaların ardından başlayan eğlencelerde ortaya çıktı.

Birlik Mahallesi sakinleriyle sohbetin ardından, geleneksel Karadeniz müziği eşliğinde horon oynamaya başlayan Başkan Alan'ın performansı, ne yazık ki beklentilerin biraz uzağında kaldı. Antalya'nın Akseki ilçesinden gelme olan ve horonla pek haşır neşir olmayan Başkan Alan, bu halk dansının inceliklerini çözmekte bir hayli zorlandı. Öyle ki, horon ekibinin enerjik adımlarına ayak uyduramayan Alan, zaman zaman çareyi horon ekibinden ayrılmakta buldu.

Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama... Milletvekili Eylem Ertuğrul'un önergesine yanıt! Ücretli ve atanamayan öğretmenlere ilişkin açıklama...

Olay yerinde bulunan bir mahalle sakini, "Başkanımız her işi yapar da horonu bir türlü beceremedi. Bizim Karadeniz rüzgarına kapılması için biraz daha deniz havası alması lazım sanırım" diyerek durumu esprili bir dille özetledi.

Başkan Alan'ın horon performansını izleyenlerin yüzünde gülümseme eksik olmadı. Arada bir dengesini kaybedip mahallelinin kucağına düşme tehlikesi geçiren başkan Alan zaman zaman tökezlediği görüldü.

Bu ilginç ve eğlenceli deneyimden sonra Ömer Selim Alan, mahalle sakinleriyle vedalaşarak oradan ayrıldı.