Ak Parti Teşkilatı tarafından Alabora’na restaurantta aday tanıtım toplantısı yapıldı

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, ilçe, belde başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

I M G 20240120 W A0039

Minikler büyük beğeni topladı Minikler büyük beğeni topladı

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “ Konuştuğumuz cümlelerin altında kalmadık. Söylediğimiz cümleleri verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Alnımız ak, başımız dik bir şekilde bugün burada, vatandaşımızın karşısındayız. Şimdi bugün biz buraya bir şey yazdık. Istikrar ve uyum. Kendimiz adına istikrar çok önemli. Yapılan hizmetlerin devam edebilmesi adına istikrar çok önemli. Biliyorsunuz, uyum, merkezi hükümet ve yerel hükümetin uyumlu bir biçimde çalışması, şehre hizmet olarak her zaman katkı sağlayacaktır. Şu anda hepinizin de bildiği üzere Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerde hemşerilerimiz mecliste Cumhur İttifakına çoğunluğu vermiş.
Şimdi buradan hizmet almak için yoğun çaba sarf eden bir belediye başkanımız ve ona destek olan milletvekillerimiz var. Bunların devam edebilmesi istikrara, buradan hizmet alabilmek de uyuma ihtiyaç var.  Derdimiz Ömer Selim Alan'ın yeniden başkan olması değil. Derdimiz hizmetlerin devam etmesi, yapılan hizmetlerin azamete uğramaması, şehrimizin geri kalmaması. Bunun için durmak yok, yorulmak yok, uyumak yok. Yola devam"dedi.

I M G 20240120 W A0029

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Emre Can Bayram