Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın halkın parasını heba ettiğini anlatan CHP İl Başkanı Devrim Dural, “Sosyal Demokrat Belediyeciliğini Ereğli, Alaplı, Çaycuma, Devrek’te gösterdik. Zonguldak’ta, Kozlu’da, Kilimli’de göstereceğiz
22 yıllık AK Parti iktidarında Zonguldak her dönem 3 milletvekili verdi. Bunun karşılığı nerede, Zonguldak için ne yaptı. Hiçbir şey yapmadılar. Zonguldak için ne yaptılar, koca bir hiç, hiçbir şey yapmadılar. Zonguldak’ın nüfusu azaldı, gençlerimiz işsizlik nedeniyle göç etmek zorunda kaldılar.  Zonguldak küçüldü, gençlerimiz şehri terk etti, köylerde tabut taşıyacak genç kalmadı. TTK’nın norm kadrosu 14 bin iken şubat sonunda 7688 arkadaşımız çalışmaktadır. Bu Zonguldak’a revamıdır. Zonguldak’a norm kadro oluşturmak için size söz veriyorum. Emeğin başkentini emekli başkentini döndürenler seçim de karşılığını alacaklar.
Sizlere söz veriyoruz, TTK’yı norm kadrosuna ulaştırmak için size şeref sözü veriyoruz. Emeğin başkenti, emeklinin başkentine çevirdiler. Emekliler maaşlarınızla ay sonunu getirebiliyor muyuz? 3 bin liralık ikramiye yeter mi?  Zonguldak’ta 2019’da vadettiği hiçbir proje sözünü yerine getirmemiş, getiremeyecek. Lavuar Alanı’na 5 yıl çivi çakmadın, milletle dalga geçtin. Halk Otobüslerinde yıllarca vatandaşı mağdur ettin. 2952 vatandaşı imarda mağdur ettin. Milyonları harcattığınız Sahil Projesi, ilk dalgada yerle bir oldu. BKM dedin, Halkın 15 Milyon lira parasını heba ettin. BKM’de kursları kapattın. Zonguldak’ta bir çocuk yatağa girdiğinde bile bunu dert edinecek birileri var. Halka dokunan projeleriyle 31 Mart akşamı Tahsin Erdem’i seçmeye söz veriyor musunuz?” diye sordu.