İbrahim Yıldız, 11 yıldır hastalıklarla boğuşan kızı için destek istedi! İbrahim Yıldız, 11 yıldır hastalıklarla boğuşan kızı için destek istedi!

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın Eylül 2020 tarihinde Belediye Kültür Merkezi’ni (BKM) Kültür Bakanlığı’na devretmek için Belediye Meclisi’nden yetki istediğini belirten CHP Grup Başkan Vekili Dr. Atınç Kayınova, “BKM’yi Kültür Bakanlığı’na devretmiş gibi konuşuyordu. Oysa hiç devretmemiş. Bu kararı Zonguldak’tan gizlediğini öğrendik.Kültür Bakanlığı devri kabul etmek yerine 40 Milyon TL ödeneği Zonguldak İl Özel İdare Müdürlüğü’ne BKM’nin tadilat edilmesi için şartlı bağış şeklinde göndermiş. İhale yapmayı beceremedi. Fakat bu paranın 5 Milyon’u harcanmış ama nereye harcandığı belli değil.  
Aynı Selim Alan, bu kez Eylül 2023 tarihinde tekrar belediye Meclis’in 15 milyonluk borçlanma yetkisi aldı. BKM’nin bütünü için değil bu arada, sadece sinema salonu için. Kasım ayında ihale ilanına çıkıldı, Aralık ayında da ihale edildi. Güleceksiniz. Şartnamede ‘Söz konusu yapım işinin aciliyet arzetmesi’ yazıyor. Tek kişinin katılımı ile ihale 17 milyon 600 liralık ihale yapıldı. Selim Alan 4 yıl boyunca Zonguldak’ı kandırmış, tek kişinin katılımıyla ihaleyi yapmış. 67. günde Belediye Sineması’nı açtım diyecek. Köprüyü sen yıktın diyordum, hayır diyordu. Şimdi köprüyü yıktım diyor. Aynı tilki kurnazlığı. Selim Alan, Zonguldak’ın parasıyla Zonguldak halkına hava atıyor” dedi.