Zonguldak şehrindeki polis ekipleri, yakalaması olan bir aracın şehre giriş yaptığının ihbarı üzerine hızla harekete geçti. Olayın ardından polis, şehir genelinde güvenliği sağlama amacıyla büyük bir operasyon başlattı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, dün akşam saatlerinde gelen bir ihbar üzerine, yakalaması olan bir aracın şehir sınırlarına yaklaştığını öğrendi. İhbarı değerlendiren ekipler, olayın ciddiyetini anlayarak hemen harekete geçti.

Polis ekipleri, şüpheli aracın marka ve plakasını tespit ederek bu bilgileri diğer ekiplere iletti. Şehirdeki tüm güzergahlar gözden geçirilirken, aracın yakalanması için geniş bir alan kapsamında arama çalışmaları başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü, "Şehir içinde yakalama kararı bulunan bu aracı durdurmak ve sürücüsünü yakalamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Halkın güvenliği bizim önceliğimizdir" dedi.

Polis ekipleri, şüpheli aracı gördüklerinde hemen müdahale ederek aracı durduracak ve sürücüyü gözaltına alacaklarını belirtti. Aynı zamanda, aracın sürücüsünün üzerinde veya araçta herhangi bir tehlike oluşturmadan yakalanması için dikkatli bir planlama yapıldı.

Şehir genelindeki güvenlik önlemleri artırıldı ve halkın yardımı talep edildi. Şüpheli aracın görülmesi durumunda, hemen 155 Polis İmdat hattına bildirilmesi istendi.

Yetkililere çağrıda bulundu! Uyarıyoruz Yetkililere çağrıda bulundu! Uyarıyoruz

Emniyet yetkilileri, soruşturmanın devam ettiğini ve güncel bilgilerin kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.