Bazı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçmenleri Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybedilmesinin ardından istifa etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'ndan rahatsız olduklarını ve beklenen istifaların gelmemesi durumunda Yerel Seçimlerde oy haklarını başka partiden yana kullanacaklarını belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği 12. seçimin ardından bazı seçmenler, Kılıçdaroğlu'nu mecburen desteklediklerini ve doğru aday olmadığını belirtirken istifa etmemesinden de ayrıca rahatsız olduklarını sosyal medya üzerinden dile getirdiler.

Seçmenler, organize olarak başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde görevini sürdüren Eren Erdem, Canan Kaftancıoğlu ile Sezgin Tanrıkulu gibi isimlerin partiden istifa etmesi gerektiğini, etmemesi durumunda bütün oy haklarını Yerel Seçimler dahil olmak üzere başka partilerden yana kullanarak baraj altında kalmasını ve hazine yardımının kesilmesini sağlamaya çalışacaklarını ifade ettiler.

GENEL BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU!

Cumhuriyet Halk Partisi seçmenleri artık Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini ve yeni Genel Başkan olarak Ekrem İmamoğlu'nu görmek istediklerini belirtiyor.

Şırnak'tan acı haber. Zırhlı araç devrildi... 2 asker şehit oldu! Şırnak'tan acı haber. Zırhlı araç devrildi... 2 asker şehit oldu!