İbrahim Yıldız, 11 yıldır hastalıklarla boğuşan kızı için destek istedi! İbrahim Yıldız, 11 yıldır hastalıklarla boğuşan kızı için destek istedi!

Zonguldakspor'un başına getirilen Barış Şeref, zorlu geçen ve 0-0 berabere kalınan Sarıyer maçından sonra gazetecilere yaptığı açıklamada takımının güçlü bir ekiple mücadele ettiğini ve galibiyet için çıktıkları bu maçta alınan 1  puanın değerli olduğunu ifade ederek savaşan bir takım kurmaya çalıştıklarını ve bunu da yaptıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Barış Hoca şunları ifade etti. "Bilindiği gibi Sarıyer takımı grubun iddialı olan bir takımıdır ancak biz bu maça hazırlanırken ne pahasına olursa olsun 3 puan için oynamaya çıktık. Eksiklerimiz olmasına rağmen futbolcu arkadaşlarımız elinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koydular ve Sarıyer karşısında savaşçı bir takım olduklarını gösterdiler, bizim amacımız da buydu eğer sahada savaşçı ruhla mücadele edemezsek puan ya da puanlar alamazsın, bunu takımıma aşıladığım için mutluyum ve daha da iyi olacağız. Kıt imkanlara rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her maça ayrı bir anlayışla hazırlanıyoruz, şimdi sırada Maraş maçı var ve burada hedefimiz mutlak puan ya da puanlarla dönmek. Hiç deplasman gaibiyetimiz yok işte burada bunu başarmak için oynayacağız." dedi..

Haber-Foto-Mustafa Emen