AK Parti Saltukova Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Çelebi, öncelikli hedeflerinin diğer aday adaylarıyla bir bütün halinde hareket ederek Saltukova’yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek olduğunu belirtti.

Saltukova beldesinde gerçekleştirmek istediği projeleri sıralayan Mehmet Çelebi, modern ve kapasitesi arttırılabilir sağlık merkezleri kuracaklarını, tapu sorununu ortadan kaldıracaklarını ve en modern şehri kurmak amacıyla imar uygulamasını hayata geçireceklerini açıkladı.

"TURİZMCİ DEMEK HİZMET DEMEKTİR"

25 yıl Turizm sektöründe hizmet verdiğini ifade eden Mehmet Çelebi, 

"Turizmci'den belediye başkanı;
Turizm=hizmet
Hizmet=insan
İnsan=hayat

Dünyayı güzelleştirebilirsek, hayatımızın her anı da keyifli geçer. Hayatımızın keyifliyse insanca yaşadığımızın farkında oluruz. İnsanca yaşamak için hizmetin beklentileri karşılaması gerekir. Hizmet sektörünün ana unsuru insan ise, insan odaklı ve en detaylı çalışan sektör turizm sektörüdür. Turizm demek doğal kaynakların korunması demektir, Turizm demek çevreye duyarlı ve sorumlu olmak demektir, Turizm demek maliyet odaklı plan, bütçe yapmak demektir, Turizmci demek hizmet demektir."

"BELDEME VE BÖLGEME EN İYİ HİZMETİ SUNACAĞIMA İNANIYORUM"
"Turizm sektöründe 25 yıl hizmet etmiş, başladığı ilk günden son güne kadar ilk günkü heyecanıyla çalışmış, turizmin her alanında fikrine ihtiyaç duyulmuş biri olarak beldeme, bölgeme daha iyi hizmet edebileceğimi düşünerek bu yola çıktım. Sadece Türk vatandaşlarına değil dünyanın her yerinden gelen insanların ortak ihtiyacını bilen biri olarak beldeme ve bölgeme en iyi hizmeti sunacağıma inanıyorum. Çalıştığım şirketlerde almış olduğum iş eğitimlerini kendi disiplinimle birleştirerek siz değerli halkıma en iyi hizmeti sunacağıma eminim. Kendimi Sektörde edinmiş olduğum tecrübelerimi ve vizyonumu sizlerin daha yaşanası bir Saltukovada özlemini duyduğunuz hizmeti vermeye adadım. İnsan ve çevre odaklı çalışmalarımızla beldemizde hep birlikte fark yaratacağımıza inanıyorum." dedi.

Mehmet Çelebi'nin projeleri şu şekilde;

“*Konut sorununu ortadan kaldıracak ve en modern şehri kurmak için imar uygulamasını hayata geçireceğiz. 

* Afet yatırımı yapacak su taşkınlarını önleyecek ve hem milletimizin ve hem Devletimizin zarar görmesini önleyeceğiz. 

* Saltukova da tapu sorununu çözeceğiz. 

* Saltukova beldesinin sınırlarını genişletecek sahili olan bir Saltukova ortaya çıkartacağız. 

* Su şebeke hattını yenileyecek kapasiteyi en az 20 bin nüfusa hitap edecek düzeye çıkaracağız. 

* Enerji üssü olan Filyos bölgesine kalifiye personel yetişmesi için gerekli meslek okullarının beldemize kazandırılmasını sağlayacağız. 

* Sağlık yatırımı olarak modern ve kapasitesi artırılabilir sağlık merkezi kazandıracağız. Saltukovayı iki cadde olmaktan kurtaracağız. 

* Küçük sanayi sitesi kuracak çarşı merkezindeki sanayi tarzı iş yerlerini bir alana toplayacağız. 

* Çok amaçlı sosyal tesisler kazandıracağız.

Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı! Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı!

* Kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, yaslilarımiza yönelik sosyal projeler geliştireceğiz..”