Belediye, aynı zamanda yeşil alanlarda kullanılmak üzere kendi seralarında süs bitkisi, mevsimlik çiçek ve fidanları yetiştiriyor. İşte belediyenin sürdürdüğü projelerin detayları:

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, atölyelerde otobüs durakları üreterek şehir içi toplu ulaşımda maliyeti azaltıyor. Bu yöntemle tasarruf sağlanırken, elde kalan gelirle halka çeşitli alanlarda hizmet sunuluyor.

Karabük'te Mayıs ayının ortasında kar yağdı! Karabük'te Mayıs ayının ortasında kar yağdı!

Belediye, sosyal belediyecilik anlayışıyla alt ve üstyapı yatırımları yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de dikkat çekiyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklerle şehirde sosyal dayanışma ve kültürel birliktelik sağlanıyor.

Safranbolu Belediyesi, kent genelindeki yeşil alanlarla park, bahçe, kavşak, orta refüjlerde çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıyor. Bu düzenlemelerde kullanılan süs bitkisi, mevsimlik çiçek ve fidanlar ise kendi seralarında üretiliyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bu projelerle kamu kaynaklarını verimli bir şekilde kullandıklarını, israfın önüne geçtiklerini ve üreten belediyeciliğin güzel örneklerini sunduklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ