Bahçede yakalandı! Panik oluşturdu Bahçede yakalandı! Panik oluşturdu

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, yeni yılın gelişiyle birlikte 2023'ün değerlendirmesini yaparak, 2024'e dair umut dolu bir mesaj yayınladı. Erol, yaptığı açıklamada, 2023 yılının içinde barındırdığı olumlu deneyimleri ve güzellikleri 2024'e taşıma temennisinde bulundu. Aynı zamanda, geçmiş yılın içerisinde karşılaşılan zorlukların ve olumsuzlukların 2024'te yaşanmaması için dua etti.

"2023 yılında bizlere imtihan vesilesi olarak sunulan tüm kötülük ve çirkinlikleri 2024 yılında yaşamamayı Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum." diyerek, gelecek yılın daha huzurlu ve mutlu geçmesi için dualarını ileten Başkan Erol, bu temennilerle birlikte tüm toplumun bereket, afiyet ve sağlıkla dolu bir yıl geçirmesini diledi.

Açıklamasında, "Bereket, afiyet, sağlık sizin ve ailenizin üzerine olsun." ifadelerine yer veren Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı, toplumun refahı, birlik ve beraberliği için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Erol, yeni yılın getireceği fırsatları değerlendirme ve birlikte daha güçlü bir Türkiye için gayret sarf etme çağrısında bulundu.