Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kapsamında, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen ve gazeteciler hazır bulundu.

KGD Başkanı Mustafa Emen; ‘Cem Dereli olarak ses getirdiniz

Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD)Başkanı Mustafa Emen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli arkadaşlar hoşgeldiniz. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, İl Başkanı Burak Erol ve İlçe Başkanımız İsmail Üstünyer Başkanımızda aramızda. Kendilerine başarılar diliyoruz. Zonguldak’ta Cem bey belediye başkan adayı. Yolları açık olsun. Son sözü milletimiz verecek. Cem Dereli olarak bir ses getirdiniz”dedi.

Başkan Adayı Cem Dereli; ‘Kırılan kalpleri onarmak istiyoruz’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Öncelikle üyelerinizin tüm Zonguldak gazeteciler gününü kutluyoruz. Dün Genel Başkanımız tarafından belediye başkan adaylığımız kendimize tevdi edildi. Bugün itibariyle çalışmalarımız başladı. Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle sizleri ziyaret ediyoruz. İmkansızlıklar içerisinde bu mesleği yürütmeye çalışıyorsunuz. İnşallah bu sürece başladık. Güzel şeyler söyleyeceğiz. 2,5 aylık süreç. Önceliğimiz kırılan kalpleri onarmak. Kalpleri kırılmış insanların. Onları onarıp oylarına talip olacağız. Güzel şeyler söyleyeceğiz. Kendi kendine yeten bir Zonguldak hayalimiz var. Bu yola çıktık. Projelerimiz var. Zonguldak’ta bir ilk olarak Allah nasip ederse bu süreci güzel şekilde bitireceğiz”dedi.

Dereli; ‘Ömer Selim Alan aday olup olmayacağını  bilmiyor’

Ömer Selim Alan’ın Aday olup olmadığını kendisi bile bilmediğini ifade eden Başkan Adayı Dereli, “Yerel siyaset aday bazlı ve kişisel bazlı. Selim Başkanımın haberlerini okudum. Kendi ismini bilmediği noktada yüzde altmışla seçim kazanacağız bende söyleyebilirim. 48 ilin belediye başkanlarını açıklayacaklarını söyledi. Zonguldak adayını kendi bile bilmiyor. 81 il başkanlarında vekâletten il başkanının yürütüldüğü il sadece Zonguldak. Belkide Zonguldak son 7’ye kalacak. Bu sürecin sorumlusu da Ömer Selim Alan. İnşallah Selim Başkan aday olur. Beraber yarışırız. CHP’de kargaşa ve sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Onlar için önemli olan ön seçim. Bu süreç biraz daha sürer mi? sürmez mi bilmiyorum. AK Parti’de süreç tamamlanmış değil”diye konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol; ‘Maç 0-0 başlıyor’

2 kadını taciz etmişti! Karar verildi 2 kadını taciz etmişti! Karar verildi

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise, “Türkiye’de 2018 yılında genel seçim oldu. 2019 yerel seçim oldu. CHP seçimi kaybetti. Her seçimin kendine ait dinamikleri vardır. İyi Parti 10 sene önceki İyi Parti değil. MHP’de iyi değil. Ömer Selim Alan, Özcan Ulupınar’da iyi değil. Harun Akın aslında CHP’nin en güçlü ismiydi. Teşkilat gücü anlamında güçlüydü. Bek raundu vardı. Tahsin Bey’in böyle bir gücü yok. Genel seçimde saflar sık. Saadet Partisinin temiz geçmişi. Adayımızın bürokrasi tecrübesi. Bizim adayımız en kaliteli aday. Biz sahaya çıkacağız. Bunu anlatacağız. Biz AK Parti, CHP ve MHP’den oy alacağız. Ortaya bir tablo çıkacak. Maç 0-0 başlıyor. Bir seçim çalışması yapacağız. Biz belediye başkanlık seçimini kazanmak istiyoruz. Bu sorular tuzak sorulardır”şeklinde konuştu.

Emre Can Bayram