Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmak ve paylaşma ruhunu canlı tutmak amacıyla harekete geçen belediye ekipleri, Hilal Masa üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını alarak Ramazan kolilerini oluşturdu.

Kastamonu Belediyesi, oluşturulan ekipler aracılığıyla hızla ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerini ulaştırmaya başladı. Ayrıca belediye, Kuzeykent Pazar Alanı'nda her gün iftar yemeği düzenleyerek, hayırseverlerin katkılarıyla da bu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, yapılan bu sosyal yardım çalışmalarıyla ilgili olarak, "Kastamonu Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek amacıyla çaba gösteriyoruz. Özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve onlara destek olmak için yoğun bir çaba içindeyiz. Bu süreçte hayırseverlerimizin de katkılarıyla önemli adımlar atıyoruz. Tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, onların Ramazan'ını bir nebze olsun hafifletmek istiyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyorum ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA

Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”! Zonguldak, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Bartınlı fındık üreticisinin kabusu “kokarca böceği”!

Kastamonu Haberleri